Hoppa till innehåll
ValueOne AB logotyp

Var med på vår tillväxtresa och bli konsult inom Supply Chain i Linköping

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Antal tjänster
10
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköps- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker drivna konsulter och kandidater inom Supply Chain för flera uppdrag i Linköping med omnejd, främst till företag inom tillverkningsindustrin.

Som konsult hos ValueOne erbjuds du möjlighet till personlig samt professionell utveckling och får ingå ett team med stor erfarenhet och kompetens. Vi har uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain och ser en stark tillväxt och efterfrågan inom området. Vi har bl.a. haft uppdrag i Mjölby och Skänninge och strävar hela tiden efter att utöka vår verksamhet i regionen. Vill du vara med på vår resa?

Vi söker konsulter för roller som:
  • Logistikutvecklare
  • Operativ inköpare
  • Taktiska inköpare
  • Projektinköpare
  • Strategisk inköpare
Dina erfarenheter
Vi söker dig som vill utvecklas inom Supply Chain-området, oavsett på vilken nivå du befinner dig i din karriär. Som person ser vi gärna att du har en stark egen drivkraft, är initiativrik och resultatinriktad. Akademisk utbildning såsom civilingenjörsutbildning, industriell ekonomi, business management och logistik är meriterande för de tjänster vi söker. Kunskaper i SAP är meriterande liksom flytande kunskaper i engelska i tal och skrift.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Per Nyberg på telefon: 073 152 02 78.
ValueOne AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren