Hoppa till innehåll
Erling Anderssons Åkeri AB logotyp

EA Åkeri i Linköping söker lastbilschaufför till sommaren 2024

Publiceringsdatum
11 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är din dröm att få jobba som lastbilschaufför? Då kan din dröm bli sann!

Vi söker nu sommarjobbare i Linköping till sommaren 2024.

Om jobbet

Som lastbilschaufför ansvarar du för att godset tar sig fram till kunden på ett säkert och smidigt sätt utan att tumma på kvalitén, du ansvarar även för hantering av fraktdokument. Du kommer att jobba i nära kontakt med transportledare men tjänsten innebär också till viss del att kunna delaktigt vara med i upplägget på dina resor. Du ska ha en god samarbetsförmåga gentemot såväl transportledare som kunderna då detta är en stor del av vårt kvalitetsarbete. Vi erbjuder både dagsturer och långa körningar med övernattning. Meriterande om du har erfarenhet av kylt/-fryst gods då detta är vår specialitet.

Om dig

Vi söker dig som är erfaren eller önskar bli mer erfaren som chaufför. Du skall vara flexibel, arbetsvillig, kommunikativ, skötsam och ett föredöme på vägen. Du har alltid ett trevligt bemötande och gillar kundkontakt då kundens upplevelse av oss som åkeri är en oerhörd viktig del i vårt kvalitetsarbete.

Krav

- CE-kort
- Truckkort

Meriterande

- Erfarenhet av kylt och fryst gods

Övrigt

Plats: Linköping
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning (veckor mellan v. 25-34)
Lön: Enligt kollektivavtal
Erling Anderssons Åkeri AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EA Åkeri AB är ett familjeföretag i tredje generationen. EA har i över 60 år jobbat med transporter och har idag rikstäckande leveranser av kylt och fryst livsmedel. Letar du efter en kyl- och frystransportör som jobbar nära kunderna med större volymer, med hög servicegrad och som kontinuerligt försöker förbättra sig, då ska du kontakta oss på EA.