Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

C & CE förare sökes till kund i Linköping – Omgående start

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara en del av ett dynamiskt team och köra tunga fordon? Vi på Student Consulting söker en erfaren C & CE förare för vår kund i Linköping med start omgående.

Information om uppdraget:

Om jobbet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att köra livsmedel på pall och bur, huvudsakligen kolonial, kött, specerier samt chark, men även delar av mejerisortimentet. Som chaufför så ska du se till att kundens butiker får rätt varor, i rätt tid och på rätt sätt från centralen.
Tjänsten avser en heltidstjänst med start omgående fram till slutet av augusti.
Arbetstiderna är förlagda under dagtid 05.00-14:00 eller 05.00-16:00

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet sedan tidigare men även dig som är ny i branschen. Är du en person med kvalitet- och servicekänsla. Det är en god förutsättning om du har god fysik och kan arbeta ergonomiskt. Vi letar efter dig som är en skicklig och pålitlig förare med ett passionerat engagemang för säkerhet och service med en stark arbetsmoral. Att du är samarbetsvillig och har ett stort engagemang för arbetat är något vi värderar högt.


Meriterande:
* E kort är starkt meriterande
* Truckkort
* Tidigare erfarenhet inom transportyrket


Krav för tjänsten:
* Giltigt YKB (yrkeskompetensbevis)
* Körkort klass C
* Digitalt förarkort


Om du känner att du är rätt person för denna tjänst och vill vara en del av vårt team, ser vi fram att höra från dig.
Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com