Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Utveckla framtidens teknik som elektronikingenjör hos Shortlink!

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med driva framtidens utveckling av spännande högteknologiska lösningar och avancerade elektrotekniska system? Då kan tjänsten som elektronikingenjör hos ShortLink vara något för dig! ShortLink är ett starkt kompetenscenter för elektroniklösningar och en ledande aktör inom utvecklingen av lågenergiteknik för trådlös kommunikation och portabla produkter. Nu står de inför nya spännande projekt och behöver stärka sitt team i Linköping ytterligare. Välkommen in med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med ShortLink efter elektronikingenjörer. ShortLink-gruppen består av två systerföretag - ShortLink AB som fokuserar på R&D och ShortLink Compliance AB som ägnar sig åt testverksamhet i sitt eget testcenter. På ShortLink tillhör du en arbetsgivare som besitter över 25 års erfarenhet av RF ASIC, Mixed-Signal ASIC Design, FPGA Design, Embedded System Design, anpassade Antenner, Silicon IP och mer inom området. De jobbar ständigt för att vara den självklara leverantören och för att skapa den mest optimala lösningen för varje enskilt uppdrag. De brinner för kvalitet och varje detalj är avgörande. De är ISO-certifierade enligt ISO 9001:2015.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos ShortLink. Alla frågor kring tjänsten går till amanda.sanden@pn.se

Du erbjuds
  • En möjlighet att bli en del av ett stabilt och växande företag som ständigt strävar efter att vara i framkant inom branschen.
  • Att vara med i skapandet av innovativa och banbrytande elektroniklösningar för olika kunder och bidra till morgondagens elektronik och teknik.
  • En roll där du arbetar med spännande projekt i hela produktutvecklingsprocessen från konceptualisering till lansering.
Arbetsuppgifter
I rollen som Elektronikingenjör hos ShortLink kommer du att arbeta med avancerade konstruktionslösningar som hjälper kunderna att göra deras produkter till marknadsledare. Du kommer få möjlighet att aktivt bidra till skapandet av framtidens kostnadseffektiva analoga och/eller digitala systemlösningar med hög prestanda. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:
  • Utveckling av avancerade elektroniska system och komponenter med fokus på prestanda, tillförlitlighet och kostnadseffektivitet.
  • Konstruktion och optimering av kretskort och kretslösningar med hjälp av state-of-the-art utvecklingsverktyg och tekniker.
  • Delaktighet i hela produktutvecklingsprocessen, från förstudie och kravspecifikation till utvecklingsarbete, prototypframställning, tester och mätningar samt lanseringsfas.
  • Samarbete med kunder för att förstå deras behov och krav.
Vi söker dig som:
Har en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen inom elektronik eller besläktat område samt några års erfarenhet som elektronikingenjör eller relaterat område. Du har mycket goda kunskaper i engelska, om du även kan svenska är det ett plus. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med Cadence/Altium Designer, alternativt har erfarenhet av digital implementation mot FPGA/ASIC och/eller har arbetat med RF-konstruktion.

För att trivas i rollen tror vi att du trivs i en utmanande arbetsmiljö där du får arbeta med komplex problemlösning. Vi tror också att du är en självständig och passionerad individ som ser möjligheter i utmaningar och strävar efter resultat. Samtidigt värdesätter du teamwork och har förmågan att samarbeta i grupp.

START: Enligt överenskommelse

URVAL: Sker löpande

ARBETSPLATS: ShortLinks kontor i Linköping eller ute hos kund. Möjlighet till hybridarbete finns

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på amanda.sanden@pn.se

#elektronik #elektronikingenjör #engineer #digital #analog #electronic #fpga #asic #RF #Shortlink
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 juli 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren