Hoppa till innehåll
Swisslog logotyp

Projektledare till högteknologiska Swisslog

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker Project Manager med tekniskt intresse som vill arbeta med integrerade automationslösningar till Swisslog i Boxholm

Har du erfarenhet som Projektledare / Project Manager och motiveras av att arbeta i en bred roll där du leder, genomför och följer upp egna projekt och medverkar till en effektiv styrning av projektet tidsmässigt, kvalitativt och ekonomiskt? Bra! Då kan du vara den Projektledare vi söker till högteknologiska Swisslog i Boxholm.

Var med och bidra till Swisslogs fortsatta tillväxtresa mot att vara i framkant inom automatiserade lager- och logistiklösningar. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som Projektledare arbetar du inom internationella tekniska projekt varpå du får mycket viktig roll som sammanhållande länk internt inom företaget och externt mot kund. Du blir motorn inom processen från försäljning till slutleverans. Du kommer till ett team med hög kompetens och en familjär kultur där man uppmuntrar till samarbete och god kommunikation.

Swisslog erbjuder också Smart Working där man erbjuder mer frihet att optimera din tid och uppnå en bättre balans mellan arbete och privatliv. Läs mer här! https://www.swisslog.com/sv-se/careers/swisslog-as-an-employer/smart-working

Swisslog erbjuder dig möjlighet till personlig utveckling när du gemensamt med dem förverkligar deras mission: Att permanent förändra framtidens intralogistik med robotbaserade och datastödda lösningar som skapar unik kundnytta. De är stolta över sitt schweiziska arv, men deras produkter och tjänster efterfrågas på en global marknad. De förväntar sig inte perfektion, utan istället Collaboration, Commitment, Clarity och Competence (deras kärnvärden) från alla medarbetare. I gengäld erbjuder de dig att vara med och driva på de tekniska lösningar som kommer att förändra framtiden.

Dina arbetsuppgifter
 • Ansvarar för att leda och genomdriva projekt mellan sälj- och driftsfas.
 • Övertar projekten från säljprojektledaren och leder dem internt genom design, produktion och leverans.
 • Fungerar som primär kontaktperson för Swisslog gentemot kund under hela projektet.
 • Ger stöd under produktion, installation och drifttagning tills projektet är avslutat.
 • Har arbetsledaransvar och delegerar arbetsmiljöansvar för personal på plats under installation och drifttagning.
 • Samarbetar med interna och externa intressenter och ger support till interna funktioner som är kopplade till projekten.
 • Är delaktig och bidra i utvecklingen av Swisslogs processer.
Värt att veta

Du kommer till ett kompetens team som består av 11 projektledare som ingår i Project Management-gruppen som i sin tur ingår i avdelningen Realization där Projektledning, Site Services Support och After Sales ingår. Du rapporterar till Head of Project Management

Våra förväntningar

Som Projektledare har du:
 • Civil- eller högskoleingenjörsutbildning eller annan relevant utbildning. Alt många års erfarenhet som är likvärdig.
 • Några års erfarenhet inom teknisk projektledning.
Stor plus är om du tidigare har:
 • Arbetat med projektledning inom exempelvis maskininstallationer eller byggprojekt är det meriterande.
 • Lett internationella projekt.
Som person är du:
 • Kommunikativ, varpå du värdesätter god kommunikation i ditt arbete, internt samt externt.
 • Relationsbyggare, varpå du är involverad och engagerad i att bygga och upprätthålla viktiga relationer och samarbeten med både kunder och interna kollegor.
 • Nyfiken och agerar handlingskraftigt allt eftersom behov uppstår under projektens gång.
 • Initiativtagande och bidrar till att proaktiv förbättra processerna internt.
 • Tekniskt intresserad och viljan att jobba affärsorienterat.
 • Du värdesätter ordning, kvalitet i ditt arbete och tar ett tydligt ägandeskap över projektet i samtliga faser.
Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Swisslog logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech