Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Spännande möjlighet för dig med erfarenhet av elkonstruktion!

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en erfaren elkonstruktör med god förståelse för industri? Hos vår kund finns spännande projekt inom den växande industribranschen. Här får du vara med att utveckla tekniska lösningar och system, samt möjligheten att växa och trivas i en stimulerande miljö. Rollen är en ledande position där du får vara med och leda och guida teamet mot gemensamma mål. Intresserad? Kontakta oss för att veta mer!

Information om tjänsten
Som elektronikingenjör får du möjlighet att arbeta med varierande projekt inom industrin, där du ansvarar för hela processen från analys till driftsättning och underhåll. Du kommer att vara en nyckelperson i att driva uppdrag mot kund, leda och stödja teamet samt säkerställa leverans av hög kvalitet. De arbetar nära tillsammans i teamet och erbjuder även möjligheter att agera mentor för juniora kollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs i en konsultroll och ser utmaningar och utveckling av kunder som en naturlig del av ditt arbete! Du har en stark förmåga att samarbeta och kommunicera såväl internt som externt, samtidigt som du är självständig och driven i ditt arbete. Du har gedigen erfarenhet inom elkonstruktion inom industrin och behärskar program och mjukvaror såsom AutoCAD Electrical, BricsCAD, Elprocad och E-Plan. Rollen kräver flytande kommunikation på både svenska och engelska.

Vad du erbjuds
Utöver ett varierat och spännande arbete blir du en del av ett kompetent och sammanhållet team. Du kommer att vara en del av en öppen och välkomnande atmosfär där nyfikenhet och glädje präglar verksamheten. Vår kund har också en mångfald av specialister inom olika områden, vilket ger dig stora möjligheter till utveckling och lärande.

Övrigt
Start enligt överenskommelse.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#elkonstruktör #elkonstruktion
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!