Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Student till deltidsjobb på Element i Linköping!

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du på jakt efter ett deltidsjobb att kombinera med dina studier? Är du nyfiken på hur det är att arbeta i en högteknologisk laboratoriemiljö? Då är denna roll som studentmedarbetare för dig, skicka in din ansökan idag!

OM TJÄNSTEN:
Element är ett globalt bolag som bland annat utför materialprovning, produktprovning, kalibrering och certifiering till industrier och myndigheter med högt ställda kvalitetskrav, exempelvis flyg, fartyg, skogsmaskiner samt olja och gas.

I rollen som studentmedarbetare kommer du vara en del av området driv- och smörjmedel som i labb provar och analyserar olika vätskor där du kommer stötta upp med provhantering, registrering av prover i databaser samt kundkontakt via telefon och mail.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Just nu läser en teknisk utbildning, förslagsvis inom kemi, biologi, bioteknik eller liknande
  • Besitter intresse och förståelse för teknik
  • Har dator- och systemvana
  • Besitter obehindrade kunskaper i svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet
Om du har arbetat med liknande uppgifter eller har någon form av laboratorievana sedan innan ser vi det som meriterande.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen tror vi att du är initiativtagande, nyfiken och flexibel. Då du i rollen kommer ha både interna och externa kontaktytor behöver du vara bekväm i det sociala och i samarbete med kollegor.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en konsultanställning där du kommer vara anställd hos Friday men arbeta hos Element ungefär två dagar i veckan. För rätt person finns stora möjligheter till en heltidsanställning hos Element efter examen!

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Linköping, Tannefors
  • Rekryteringsansvarig: Pontus Somi, pontus@friday.se
  • Lön: Marknadsmässig timlön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?