Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Elektronikdesigner till Saab i Linköping!

Publiceringsdatum
09 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du en civilingenjörsutbildning inom elektro och har ett extra intresse för att jobba hårdvarunära? Vi söker för Saab i Linköpings räkning en Elektronikdesigner som vill vara med i framtagningen av elektronikkomponenter, skräddarsydda från grunden. Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten:
Friday söker för Saabs räkning en Elektronikdesigner. Saab är ett tekniskt ledande bolag inom flera affärsområden. På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av deras mission.

I detta team kommer du vara involverad i flera produkter som supporterar hela Dynamics. Livslängden på de produkter som levereras kan sträcka sig upp till 30 år, vilket innebär att du också kommer vara med i utvecklingen av reservdelar och kringliggande komponenter. Här utvecklas processer utifrån kundspecifika krav vilket innebär att varje projekt kräver särskilda verktyg och leverantörer.

Arbetsuppgifter:
I rollen som Elektronikdesigner hos Saab i Linköping kommer du arbeta i tätt samarbete med kollegor, såväl juniora som seniora, i utvecklingen av elektrodelar. Här kommer ditt primära fokus ligga på hårdvaran och inte sällan konstruktion av kretskort med tillhörande scheman för de olika komponenterna. Rollen innefattar mättekniker av kretskorten där de mätningar och tester som genomförs sker direkt i labbet. Detta förutsätter att du, utöver att uppfylla de grundläggande kraven, också uppskattar att jobba hands-on. Elektroniklabbet är välutrustad med teknik i framkant, vilket erbjuder oändliga möjligheter till tester för att avdelningen och produkterna ska förmå utvecklas effektivt och med hög kvalitet.

Vi söker dig som:
  • Besitter en civilingenjörsutbildning inom elektro.
  • Besitter ett intresse för hårdvaran och är villig att jobba hands-on.
Det är inte ett krav, men meriterande om du:
  • Har tidigare erfarenhet av FGPA-programmering.
  • Om du tidigare jobbat i ett el-designverktyg, förslagsvis ELPROCAD.
  • Har tidigare erfarenhet från en liknande roll.
Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att utvecklas och passa in i rollen som Elektronikdesigner i detta team tror vi att du är en person som vågar ta för dig i det egna arbetet. Du besitter ett stort tekniskt intresse som du delar med övriga arbetskamrater. Genom att arbetet sker i nära samarbete med teamet, men också andra angränsande avdelningar, tror vi att du därutöver är en lagspelar som ser samarbete som en naturlig del i arbetet tillsammans med kollegor.

Om kundföretaget:
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land-, och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företaget respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet

Om anställningen:
Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden efter 12 månader.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Linköping
  • Rekryteringsansvarig: Elin Samuelsson, elin.samuelsson@friday.se
  • Lön: Marknadsmässig månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag.

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Liknande Jobb

Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 mars 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?