Hoppa till innehåll
Afa Försäkring logotyp

IT-specialist plattform- & utvecklingsverktyg

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker en driven IT-specialist till Afa Försäkring i Stockholm för att hantera våra utvecklingsverktyg och plattformstjänster!

Hos Afa Försäkring i Stockholm får du chansen att arbeta med moderna verktyg som Azure DevOps och SonarQube, förbättra processer och öka automatiseringen. Här får du möjlighet att utvecklas i en samarbetsinriktad miljö och bidra till att våra utvecklingsteam når nya höjder.

Vi erbjuder dig

På Afa Försäkring ser vi framåt. Det gäller både dig och företaget. Här utvecklas du med varierade arbetsuppgifter och du kan kombinera jobb med familj och fritid på ett hälsosamt sätt.

Hos oss får du:
 • Kollektivavtal och tjänstepension som ger dig en grundtrygghet i din anställning.
 • Satsningar inom hälsa såsom tillgång till dagliga träningspass, vår egen träningsanläggning samt massage. Du får också friskvårdsbidrag.
 • Centralt läge i hjärtat av Stockholm, bredvid Centralen.
 • Subventionerade lunchförmåner och en fin personalmatsal.
 • Hälsosam mix mellan jobb och fritid via 38,75 timmars arbetsvecka, flextid och extraersättning vid föräldraledighet.
 • Kompetensutveckling och intern rörlighet - för att du som anställd ska utvecklas i din roll.
 • En fritidsförening där du tillsammans med kollegor kan utöva fritidsintressen som exempelvis löpning, konst, ridning, gastronomi eller skidåkning.
Det här gör du hos oss

Du kommer utöver dagligt underhåll och övervakning av verktygen arbeta med förbättringar genom ökad grad av automatisering, förändring av tekniklagret samt processer och rutiner för att möjliggöra för vår utvecklingsorganisation. I rollen ingår även:
 • Installation, uppdatering och underhåll av verktyg och applikationer som Azure Devops och SonarQube.
 • Nyanslutningar av applikationer till vårt behörighetssystem (IGA).
 • Driva projekt i samband med tekniska förändringar.
 • Omvärldsbevakning och konsolidering av mjukvaruutvecklingsverktyg.
Ditt team och arbetsplats

Du kommer att arbeta i vårt IT-plattformsteam som levererar tjänster inom integration, container- och molnteknik och utvecklingsverktyg. Vi är ett team med tjänsteägare och IT-specialister som säkerställer stabila och säkra miljöer. Tillsammans har vi många samarbeten både mot utvecklare, IT-arkitekter och leverantörer av infrastruktur.

Din närmaste chef blir Sofia Henriksson och du kommer att arbeta nära med tjänsteägaren för området.

Kontoret är beläget i centrala Stockholm och vi har en hybrid arbetsmodell. Vi ses på kontoret hälften av tiden medan du i övrigt har friheten att arbeta på den plats som passar dig.

Mer om dig

Vi söker dig med kunskap inom teknisk applikationsförvaltning och hantering av olika användarnära verktyg. För att lyckas i rollen tror vi du har erfarenhet av Windows-miljöer, automationsverktyg, och övervakningsverktyg. Att aktivt ha arbetat med utvecklingsteam och utvecklingsverktyg som Azure Devops är meriterande.

Som person är du kommunikativ och har förmågan att samarbeta brett i organisationen. För att komma till din rätt i rollen är det viktigt att du är drivande och har förmågan att ta egna initiativ.

Övrigt

Fackliga företrädare är:
Forena, försäkringsfacket, Benny Nyberg, telefon 08-696 46 12
Akademikerföreningen, Maria Schütt, telefon 08-696 49 74

På grund av semestertider kommer hanteringen av ansökningar att dröja längre än vanligt. Vi tackar för ditt tålamod och ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt.

Trevlig sommar!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Afa Försäkring logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen att jobba med IT och tech på Afa Försäkring - tillsammans skapar vi en trygg vardag!

Vi söker nya medarbetare inom It/tech som vill vara med och säkerställa vår vision "Alla ska ha en trygg vardag". En inspirerande uppgift tycker vi som vi gärna berättar mer om.

Som en del av vår IT-strategi söker vi dig som vill vara med och förbättra och utveckla våra IT-tjänster. Tillsammans gör vi skillnad och skapar samhällsnytta.

Hos oss arbetar bland annat utvecklare, arkitekter, produktägare, tjänsteägare, drift- och infrastrukturspecialister och supporttekniker.

Vi gör skillnad genom tech:
 • Vi satsar på rätt teknik för att vi ska nå våra mål
 • Tech är möjliggöraren för alla områden inom Afa Försäkring
 • Du kan påverka och delta genom olika forum, ex tech- och lösningsforum, hackathon och meet-ups.
* Med kreativitet & ett lärande i vardagen bidrar vi till vår övergripande road map.