Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Kalkylingenjör

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Drift och underhåll söker en kalkylingenjör till spännande och utvecklande projekt i Stockholm. Du kommer att vara del av en arbetsgrupp där en kombination av ett gott skratt och hårt arbete är en del av vardagen. En stor del av arbetet är att göra kunden nöjd i alla lägen!

Om tjänsten
Som kalkylingenjör på kommer du att driva hela kalkylprocessen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du kommer att ha en central roll och upprätta anbudskalkyler och kontraktskalkyler för erhållna- samt kommande projekt. Tjänsten innebär även en konsultativ roll som stöd i organisationen gällande kalkyl- och kostnadsfrågor.

Om dig
Som person är du lösningsorienterad, strukturerad och driven. Du har goda datakunskaper och trivs att arbeta med siffror. Du har god samarbetsförmåga samt har ambitioner och ett stort engagemang. Vi ser gärna att du även har erfarenhet inom gatudrift, park, fastighetsskötsel, servicearbete inom drift och underhåll samt vinterunderhåll. Vi ser även att du:

  • Har en teknisk eller ekonomisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör
  • Mycket goda datakunskaper i Excel
  • Känner till AMA inom anläggning
  • Behärskar kalkylprogrammet MAPP eller motsvarande
  • Behärskar planeringsprogrammet PLANCON eller motsvarande

Du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom anläggning där du arbetat som kalkylingenjör, arbetsledare eller platschef. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta rekryterande chef Daniel Patzelt - daniel.patzelt@peab.se eller Linnéa Lundin, HR Partner - linnea.lundin@peab.se Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Då vi annonserar under vår semester kan svar dröja

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.