Hoppa till innehåll
Nordic Raw Materials AB logotyp

Lastbilschaufför

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Debbie Dias
Email
Telefon
Vi söker en allround och händig C-chaufför till vår verksamhet i Landskrona.

Dina arbetsuppgifter blir huvudsakligen att:
  • Transportera återvinningsmaterial, externt och internt.
  • Utföra förebyggande underhåll och mindre reparationer på våra olika maskiner, utrustning.
  • Vara behjälplig inom andra delar av vår verksamhet.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete inom ett stabilt och framgångsrikt företag där återvinning är i fokus. Dessutom kommer du till ett företag där man ställer upp för sina anställda och där personalen verkligen brinner för och trivs med det man gör. Arbetstid kommer vara vardagar 07.00-16.00. Tjänsten är på heltid, dagtid med lön enligt IF Metall (Teknikavtalet). Tillträde omgående.

Din bakgrund och personlighet
Förutom att du kan köra lastbil bör du som söker den här tjänsten tycka att kundservice är viktig då du är vårt ansikte utåt. Du får gärna ha erfarenhet/kunskap och intresse av olika maskiner från bygg-, entreprenadbranschen eller från lantbruk. Du är händig och allround. Du gillar att serva/meka med maskiner och är lite av en problemlösare.

Som person tar du egna initiativ, har en hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga, sätter igång aktiviteter och drivs av att få saker och ting utförda.

Krav är gällande C-körkort samt gällande YKB.

Meriterande är CE-kort, truckkort, förarbevis på hjullastare eller grävmaskin samt intyg heta arbeten. Erfarenhet av liknande arbete från återvinningsbranschen.

Om du är personen som vill ha ett omväxlande chaufförsarbete med en hel del praktiska utmaningar, då är du välkommen med din ansökan till oss!

Vi tillämpar löpande urval i den här rekryteringsprocessen.

Med vänlig hälsning
Debbie Dias

Tel: 0720 922 510
E-mail: info@nrmab.com
Nordic Raw Materials AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Raw Materials AB är ett metallförädlingsföretag med basen i Landskrona. Våra två huvudområden är handel med metaller och förädling av skrot. I förädlingen ingår insamling, sortering och klippning av det material som kommer till oss. Våra leverantörer av skrot är företag och kommuner från framförallt södra Sverige, våra kunder är välkända svenska och europeiska stålbolag.

Vi är idag 10 medarbetare som hanterar nästa 40 000 ton per år. Bolaget omsätter cirka 200 MSEK. Vi tror på återvinning! Du kan läsa mer om oss på www.nrmab.com