Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Student/Lagermedarbetare till Xact Nödbelysning AB

Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en student och vill jobba vid sidan av dina studier? Vill du vara en del av ett branschledande företag med fokus på kvalitet och gemenskap? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Xact Nödbelysning. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Xact Nödbelysning AB är specialisten på nödbelysning och UPS.
Företaget startade 2019 och har huvudkontor med försäljning och lager i Malmö samt försäljningskontor i Göteborg, Jönköping och Stockholm. Trots att Xact är nystartat så har deras medarbetare många års erfarenhet av nödbelysningsbranschen och deras sortiment består av välkända produkter och fabrikat som har funnits på den svenska marknaden i många år.
Xact Nödbelysning AB ägs till 60% av den välrenommerade tyska nödljustillverkaren RP-Technik GmbH samt 40% av ledning och personal i Sverige.
RP-Technik grundades 1984, omsätter ca 500mkr årligen, har 250 anställda och de som jobbar på Xact har jobbat med RPs produkter i över 15 år. I RP-Techniks portfölj återfinns bl.a. de marknadsledande systemen för övervakning av nödbelysning Wireless Professional och Powerline Control.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som lagermedarbetare på Xact kommer du ha ett stort ägandeskap över dina egna arbetsuppgifter, du kommer driva ditt arbete självständigt efter en kortare introduktion. Du kommer bland annat registrera inkommande gods i deras interna system för att säkerställa att alla produkter som ska finnas i leveransen kommit fram för att sedan organisera och köra ut produkter på lagret. Som lagermedarbetare kommer du även ha hand om pack och plock där du utgår från orderkorgen och de beställningar som kommer in löpande. Du kommer även vara ansvarig för enklare tester av produkter och utrustning för att säkerställa kvalitén och funktion.

* Pack och plock
* Enklare tester av utrustning
* In och utleverans
* Registrera leveranser i system

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* En annan huvudsaklig sysselsättning (Studier)
* Meriterande med tidigare erfarenhet av lagerarbete
* Flytande i engelska och svenska, både tal och skrift

För att trivas i rollen motiveras du av att driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt och ser till att du har information som krävs för att utföra dina uppgifter. Du tar egna initiativ och motiveras av att påverka, utveckla och sätta igång egna projekt. Vidare ser du inga problem med att hjälpa och stötta kollegor i de områden som behövs och du trivs med varierande arbetsuppgifter. Slutligen är du noggrann i ditt arbete och har förmågan att skapa och bibehålla struktur.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.