Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Fältservicemekaniker till en kund inom anläggning

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet som Mekaniker samt kunskap inom Hydraulik? Tycker du dessutom om att resa i din roll? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en Fältservicemekaniker till vår kund inom anläggning! I din roll som Fältservicemekaniker kommer du att arbeta med både förebyggande och avhjälpande underhåll av maskiner. Detta medför bland annat reperation och felsökning av dieselmotorer, hydrauliska system, inklusive slangbyten samt felsökning av el. Vidare kommer du att reparera dränkbara pumpar, utföra ombyggnationer av riggar och smörjsystem samt i övrigt hålla ordning och reda på arbetsplatsen.

Tjänsten inleds som en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd på StudentConsulting och jobbar som konsult hos vår kund. Ambitionen är att tjänsten övergår till en intern anställning efter konsultperioden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda 07.00-16.00 måndag till fredag men helgarbete kan förekomma. Du förväntas kunna starta omgående eller enligt överenskommelse. I tjänsten förekommer dessutom resor och du bör därför vara beredd på att resa inom och eventuellt utanför regionen som en del av ditt arbete.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
* Har erfarnehet av liknande arbetsuppgifter samt kunskap inom hydraulik
* Har erfarenhet av att läsa tekniska ritningar
* Har B-körkort
* Kan kommunicera på svenska samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
* Har möjlighet att resa i tjänsten

Meriterande är om du:
* Har erfarenhet av olika svetsmetoder såsom MMA, Mig och gas
* Har kunskaper inom elsystem på entreprenadmaskiner
* Har erfarenhet av teknisk dokumentation

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper! Vi söker dig som är prestigelös men samtidigt ödmjuk och har en stor vilja att hjälpa till där det behövs. Du är kreativ och har förmågan att tänka utanför boxen för att komma med innovativa lösningar på problem som uppstår. Vidare bidrar du till en arbetsmiljö som präglas av gemenskapskänsla och en familjär stämning. Du är också ansvarstagande samt kan snabbt anpassa dig och hantera förändringar i arbetsuppgifter och prioriteringar.

Sökord: servicemekaniker, mekaniker, servicetekniker, maskinmekaniker, maskintekniker

Sökord: servicemekaniker, mekaniker, servicetekniker, maskinmekaniker, maskintekniker
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com