Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Utvecklingstekniker till Cold Cut Systems

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en bakgrund inom el eller hydraulik och söker en tjänst där ditt tekniska intresse och din nyfikenhet kring att utveckla produkter tas tillvara på? Värdesätter du att arbeta med en produkt som skapar en säkrare arbetsmiljö för räddningspersonal? Då ska du läsa vidare!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Cold Cut Systems.

Om företaget

Cold Cut Systems har sedan 1997 varit ledare inom säkrare brandbekämpning. Genom deras innovativa skärsläckare, Cold Cut Cobra, kombinerar de säkerhet och effektivitet med en minskad miljöpåverkan. Cobra-metoden möjliggör släckning av bränder från en säkrare position utifrån och används idag globalt främst av räddningstjänster men även i industriella och marina sammanhang.

Med huvudkontor i Kungsbacka, dotterbolag i Storbritannien och ett nätverk av distributörer främst i Europa arbetar de kontinuerligt för att uppnå sin vision om en värld där brandbekämpning är säkrare, renare och mer effektiv.

Arbetsuppgifter

I rollen som utvecklingstekniker får du möjligheten att arbeta direkt med Cold Cut Systems produkter inom områdena produktutveckling, teknisk utbildning och eftermarknad. Inom produktutveckling skapar, bygger, testar och utvärderar du produkter/prototyper inom områden som el, hydraulik eller mekanik. Du utformar och genomför serviceutbildning och delar även med dig av din kompetens inom området. Ur ett eftermarknadsperspektiv arbetar du med teknisk support, felsökning, driftsättning och kvalitetssäkring. Det ingår resor i tjänsten både nationellt och internationellt.

* Produktutveckling, teknisk utbildning och eftermarknad
* Skapa, bygga, testa och utvärdera produkter/prototyper
* Utforma och genomföra serviceutbildning
* Teknisk support, felsökning, driftsättning och kvalitetssäkring
* Resor förekommer både nationellt och internationellt

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning eller yrkesutbildning inom fordon, teknik eller el
* Några års erfarenhet av arbete med el, hydraulik eller mekanik
* Kunskap i att framställa elritningar
* B-körkort
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
* Det är meriterande med kunskap i CAD/PDM Solid Works eller DraftSight

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och att du har ett strukturerat angreppssätt i att driva dina egna arbetsuppgifter framåt, där du också ber om hjälp när det behövs. Du trivs i en roll där du får arbeta praktiskt med produkter och där ditt tekniska intresse skapar nyfikenhet i att utveckla dem. Du värdesätter en roll där kvalitet uppskattas och där du erbjuds möjlighet att självständigt, eller i samarbete med kollegor lösa problem och ta fram förslag inom området för produktutveckling. Vidare trivs du med att skapa relation med nya människor och du uppskattar ett nära samarbete med kollegor där ni stöttar varandra i varandras arbete.

Övrig information

Start: Enligt övrenskommelse
Plats: Kungsbacka
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.