Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicetekniker till Cold Cut Systems

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du i början av din karriär och har ett tekniskt intresse? Söker du en arbetsgivare som erbjuder en gedigen introduktion och goda utvecklingsmöjligheter? Då ska du läsa vidare om möjligheten som junior tekniker hos Cold Cut Systems!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Cold Cut Systems har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Cold Cut Systems en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Cold Cut Systems har sedan 1997 varit ledare inom säkrare brandbekämpning. Genom deras innovativa skärsläckare, Cold Cut Cobra, kombinerar de säkerhet och effektivitet med en minskad miljöpåverkan. Cobra-metoden möjliggör släckning av bränder från en säkrare position utifrån och används idag globalt främst av räddningstjänster men även i industriella och marina sammanhang.

Med huvudkontor i Kungsbacka, dotterbolag i Storbritannien och ett nätverk av distributörer främst i Europa arbetar de kontinuerligt för att uppnå sin vision om en värld där brandbekämpning är säkrare, renare och mer effektiv.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker arbetar du med service, underhåll och montering av ett skärsläckarverktyg som tituleras Cold Cut Cobra. Din vardag är variationsrikt där du utför ditt arbete både i verkstaden i Kungsbacka och ute hos kunderna runt om i Sverige. I verkstaden arbetar du med montering, testkörning och packning av produkter och hos kund är det underhåll, felsökning och reparation. Därtill hanterar du flera uppgifter av administrativ karaktär. Du erbjuds en gedigen introduktion till produkten och på sikt finns det goda möjligheter för dig att växa i din yrkesroll hos Cold Cut Systems. Majoriteten av tiden arbetar du i Kungsbacka där det även förekommer resor i Sverige. Uppskattningsvis är det 4-5 övernattningar per månad.

* Service, underhåll och montering
* Arbetet sker i verkstad och på plats hos kund
* I verkstaden arbetar du med montering, testkörning och packning av produkter
* Hos kund arbetar du med underhåll, felsökning och reparation
* Administrativa uppgifter
* Gedigen introduktion till produkten och på sikt möjlighet att växa tillsammans med Cold Cut Systems
* Uppskattningsvis 4-5 övernattningar per månad

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasial utbildning inom tekniskt område
* Kunskaper inom mekanik, hydraulik eller fordonsel
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
* B-körkort

För att lyckas i den här rollen ser vi att du är ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Som person är du flexibel och trivs i ett varierat arbete där du i vissa projekt arbetar självständigt för att i andra projekt samarbeta med kolleger. Du har lätt för att ta initiativ och har även en god social förmåga och känner dig trygg med både interna och externa kontaktytor. Det är viktigt att du har ett intresse för att hjälpa andra och har viljan att leverera bra lösningar. Som person bör du vara uppmärksam, tillmötesgående och noggrann.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kungsbacka
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 augusti 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.