Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Tekniker inom elunderhåll på Ringhals!

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Ringhals kärnkraftverk - där teknik möter säkerhet och nytänkande. För dig som har en teknisk gymnasial utbildning finns nu möjligheten att kickstarta din karriär för att skapa en strålande framtid. Här kommer du tillhöra ett team som värderar sammanhållning och att ha roligt på jobbet. Låt oss se om du har den kärnan av kompetens som vi behöver!Om tjänsten

Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kärnkraftverk. De fyra kärnkraftreaktorerna står för en femtedel av Sveriges elproduktion. Nu investeras det för framtiden - för att kunna producera mer el, men samtidigt möta våra och omvärldens höga krav på säkerhet, miljö och tillgänglighet.
Ringhals har drygt 1 400 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg. På Ringhals arbetar de ständigt med att utveckla verksamheten och arbetssättet för att kunna nå de krav som kunder och omvärlden ställer på dem, var på de ser individens utveckling som en stor del av företagets framtid.

I rollen som tekniker hos Ringhals kommer du att tillhöra teamet inom El-underhåll. Avdelningarna har en härlig sammanhållning och består idag av 20 medarbetare i olika roller, bland annat underhållsingenjörer, planerare, arbetsledare och tekniker. Du kommer att arbeta i verkstan med ett praktiskt arbete med inriktning mot elektriska ventilmanöverdon. Arbetet består främst av ändringsarbeten och förebyggande, avhjälpande tekniskt underhållsarbete som du utför tillsammans med ditt team. Vidare kommer du för bästa möjliga start få en tilldelad handledare som kommer introducera samt finnas till för eventuell stöttning.

Tjänsten hos Ringhals är placerad i en säkerhetsklassad verksamhet vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras i samband med rekryteringsprocessen.

Du erbjuds

 • En konsultchef som stöttar dig i din utveckling
 • Lönetillägg och milersättning för dig som pendlar minst 5 mil till Ringhals, exempelvis för dig som bor i Göteborg, Halmstad eller pendlar från annan ort
 • Fast månadslön


Kvalifikationer
 • Har en gymnasial utbildning inom el
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom ett tekniskt arbete, exempelvis mekaniker, montör eller industrielektriker
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska då arbetet sker på dessa språk
 • Har viss datavana
 • Innehar ett svenskt medborgarskap då detta krävs för att gå igenom säkerhetsprövningen för tjänsten

Det är meriterande om du har

 • Tidigare arbetet med ventilmanöverdon

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kvalitetsmedveten och noggrann
 • Anpassningsbar och flexibel
 • Samarbetsinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juli 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se