Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Underhållstekniker till NMC

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Om tjänsten
Som underhållstekniker hos oss kommer du att ställas inför varierande och utmanande uppgifter. Du tillhör underhållsavdelningen som består av två tekniker, en elektriker och en underhållschef. Tillsammans tar ni hand om flera maskiner (bl.a. extruderingsmaskiner) och linjer med uppgift att underhålla, reparera och utveckla. Arbetet innebär både att utföra planerat underhåll samt att åtgärda akuta fel och problem vid maskinhaveri genom felsökning med hjälp av ritningar och manualer.

Du kommer också att delta i löpande projekt och vara med och utveckla verksamheten. Du kommer att få utbildning i Heta Arbeten, i saxlift m.m. Inköp av reservdelar och material samt viss dokumentation ingår också i rollen.

Arbetsplatsen ligger i Getinge där både produktion och kontor finns. Tjänsten är på dagtid, 7-16, med viss flex. NMC erbjuder dig en trygg anställning i ett trevligt företag med god personalkultur. Kollektivavtal, friskvård 1 h/veckan på arbetstid, tillgång till gym, frukost m.m. är också delar i en anställning på NMC.

Om dig
Vi söker dig som har teknisk gymnasieutbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet inom underhåll/service/reparation. Du har vana från industri/verkstad/produktion och av att svetsa (MIG/MAG), svarva och fräsa. Du kan ritningsläsning och har viss elkunskap. Det är starkt meriterande om erfarenheten kommer från processindustrin.

Som person är du ansvarstagande, självgående och har förmåga att kunna ta egna initiativ. Du har ett stort intresse för teknik, är nyfiken och lösningsorienterad. En god samarbetsförmåga och ett positivt sätt kommer göra att du trivs i rollen, då du har mycket kontakt med operatörerna i de olika skiftlagen. Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska tal och skrift samt grundläggande kunskap i engelska.

Om NMC
NMC är ett ledande internationellt och tillväxtorienterat företag som grundades 1950, utvecklar, tillverkar och marknadsför syntetiska skumprodukter. Våra över 1 600 medarbetare på 25 platser över hela världen strävar efter att utveckla innovativa och tillförlitliga produkter av hög kvalitet som backas upp med kompletta servicepaket.

Kontaktuppgifter
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande, med uppehåll under vecka 28-32. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bonli via 0736 84 77 73.

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!