Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Sara Kvist
Telefon
Ansök nu
Om företaget
Tofta Gård Borrteknik AB är specialister inom schaktfritt ledningsbyggande och erbjuder kompletta lösningar inom detta område. Vi arbetar med styrd borrning, AT-borrning, rörtryckning med jordraket och hammarborrning. Totalt är vi 10 anställda, men vi behöver nu utöka med fler medarbetare på våra borriggar. Vi använder oss av Tracto-Techniks Grundodrill för styrd JT-/AT-borrning och Geonex HZR220/400 för hammarborrning.

Tofta gård borrteknik söker yrkesarbetare för styrd borrning och har i denna rekrytering valt att samarbeta med Wikan personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som borrare är fritt och rörligt med stort egenansvar. Du hanterar och sköter om maskinerna och övrig utrustning på ett organiserat sätt - det är viktigt med ordning och reda. En annan viktig aspekt av jobbet är kundkontakten med beställarnas representanter ute i fält för att uppnå bästa resultat. Vår utgångspunkt är i Kristianstad men vi jobbar i hela södra Sverige. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Arbetet kan i vissa moment vara tungt och sker tidvis på obekväma arbetstider.

Då vi oftast arbetar ute på olika projekt kräver det att man kan ligga ute måndag-torsdag. Vi arbetar in fredagen under veckans gång.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig med praktisk erfarenhet från arbete i fält och med vana av anläggningsmaskiner och/eller generell maskinkännedom. Du är en händig och driven person, arbetsvillig och med god samarbetsförmåga. Om du har erfarenhet av borrning i mark i någon form är det mycket meriterande. Är du inte redan borrare kan det kompenseras med engagemang, nyfikenhet och vilja att lära. CE-kort är ett krav för transport av maskiner och material.

Information och kontakt
Anställningen är på heltid och vi tillämpar provanställning om 6 månader som sedan förväntas övergå i en tillsvidareanställning för rätt person!
Ansök jobbet via vår hemsida www.wikan.se, vi tillämpar löpande urval där tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 31/5. För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044-590 65 12 eller Konsultchef Hanna Nyberg på telefon 044-590 65 14.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Tofta Gård Borrteknik AB är specialister inom schaktfritt ledningsbyggande och erbjuder kompletta lösningar inom detta område. Vi arbetar med styrd borrning, AT-borrning, rörtryckning med jordraket och hammarborrning. Totalt är vi 10 anställda, men vi behöver nu utöka med fler medarbetare på våra borriggar. Vi använder oss av Tracto-Techniks Grundodrill för styrd JT-/AT-borrning och Geonex HZR220/400 för hammarborrning. Tofta gård borrteknik söker yrkesarbetare för styrd borrning och har i denna rekrytering valt att samarbeta med Wikan personal.