Hoppa till innehåll
CBR-Bygg i Perstorp logotyp

Erfaren snickare i NV Skåne - CBR Bygg

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är du engagerad, noggrann och en bra arbetskamrat? Då är det kanske dig vi söker till vårt team!
Vi befinner oss i ett expansivt skede där kunder efterfrågar våra tjänster med unika kunskaper och erfarenheter. Under snart 30 år har vi varit verksamma med byggnationer och montering av villor för våra uppdragsgivare som är namnkända småhusleverantörer men även privata slutkunder.

Med positiv konjunktur i sikte ser vi behov av att förstärka vår personalstyrka med en erfaren snickare som har god kunskap om
Svensk standard och reglemente. Bred erfarenhet inom yrket och stor kunskap är viktigt för att möta våra krav då du arbetar självständigt i ett team med vår mycket erfarna personal.

Verksamhet
CBR Bygg utför till största del husmontering av villor men även ombyggnationer eller delar i en byggentreprenad. Vi levererar nyckelfärdiga hus där vi till större del gör helheten själv förutom där det krävs omfattande certifieringar tex inom el och vatten, här anlitar vi UE.

Tjänsten
Du ingår i ett team med noggranna och erfarna snickare och anläggare som utför arbete från orörd mark till färdigt hus. I det dagliga arbetet i denna tjänst ingår arbete som stomresning, montering av konstruktion, tak och väggar, golvläggning, montering av kök osv.

Erfarenhet
Du är en del av ett team men arbetar självständigt och därav är det viktigt att du har erfarenhet och stor förståelse av ritningsläsning, kan och har lång erfarenhet av arbetsmomenten samt är noggrann.

Om oss
Hos oss blir du snabbt en del av vårt härliga team där de flesta medarbetare arbetat hos oss i många år. Vi har varit verksamma sedan 1997, har vårt säte i Perstorp och genomför projekt främst i nordvästra Skåne.

Krav utöver kompetens:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av ritningsläsning

Meriterade:
Arbeta i digitala projektverktyget Bygglet
Erfarenhet av anläggningsarbete, exempelvis gjutningsarbete av husgrund

Övrig information:
Omfattning: Heltid, Tillsvidareanställning
Arbetstid: 07.00 – 16.00, övertid kan förekomma
Lön: Enligt kollektivavtal

Vi är anslutna till kollektivavtal med Byggföretagen.

Sista ansökningsdag: 14juli men intervjuer sker löpande.
Tjänstens startdatum är kring 1 okt men kan tillsättas tidigare beroende på orderingång.

I denna rekrytering samarbetar vi med ZUCCESSO. Frågor besvaras av dem på 0707-77 35 85 och ansökan skickas till: kontakt@zuccesso.se

Läs gärna mer om oss på https://www.cbrbygg.com
CBR-Bygg i Perstorp logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren