Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
18 september 2024 (10 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker en engagerad och ansvarsfull elansvarig till vår verksamhet i Karlskoga som vi vara med och driva utvecklingen av vår elavdelning och underhållsavdelning. Är du en person som motiveras av förbättringsarbete, automation och digitalisering? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Kort om rollen

Du kommer att ingå i en avdelning som består av 22 personer inklusive dig. Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

  • vara primärt ansvarig för alla elarbeten på Moelven Valåsen
  • leda elarbetet och säkerställa att arbetet följer fastställda rutiner
  • ta fram, uppdatera och efterleva egenkontrollprogram
  • driva utvecklingen av underhållsavdelningen 
  • arbeta med 5S för att förbättra och effektivisera arbetsmiljön
  • driva automatisering och digitaliseringsarbete


Vem är du
Vi söker dig som har engagemang, ansvarskänsla och ett starkt intresse för att driva förbättringar. Du har troligtvis erfarenhet av att arbeta med el och automation och då gärna inom industrin. Vidare har du ledarskapsförmåga och erfarenhet av att leda team. 

Hos oss får du

Hos oss får du möjlighet att utveckla både dig själv och verksamheten genom att vara en nyckelperson inom vår avdelning. Vi erbjuder en miljö där framtidstro genom investering står i fokus och där ditt engagemang skapar skillnad. 

Har du funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta vår underhållschef Joakim Andersson, 072-214 80 57.

Moelven Valåsen AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 september 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Valåsen AB är ett  modernt sågverk i Karlskoga. Vi är 120 anställda, producerar 400 000 m3 sågade varor och omsätter ca  1 miljard SEK.

Mer information om Moelven.