Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

FABRIKSCHEF TILL KONVEX AB

Sista ansökningsdag
28 oktober 2024 (50 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en erfaren ledare med en stark känsla för produktion, flöden och kvalitet? Vi på Konvex söker nu en engagerad och resultatorienterad fabrikschef som vill vara med och leda vår verksamhet. Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk och hållbar miljö där förbättring i det dagliga arbetet och effektivitet står i fokus. Ta chansen att bli en del av vårt team och bidra till att forma framtidens produktion!

Din vardag

Som fabrikschef på Konvex AB har du en mångsidig vardag. Din huvudsakliga uppgift är att leda och utveckla fabriken på ett hållbart och kostnadseffektivt sätt, med fokus på att nå företagets uppsatta mål och säkerställa en hög extern servicegrad. Genom ditt goda ledarskap motiverar och utvecklar du dina medarbetare, och skapar en arbetsmiljö där både individer och produktionen kan växa och förbättras.

Ditt dagliga arbete innebär också att säkerställa att fabriken följer de lagar, tillstånd och förordningar som krävs för att driva verksamheten säkert och hållbart. Genom att arbeta strategiskt och med en tydlig riktning säkerställer du att fabriken drivs enligt företagets kortsiktiga och långsiktiga mål.

Placeringsort: Karlskoga

VEM ÄR DU?

Du kommer lyckas i rollen som fabrikschef om du gillar att samarbete och har kommunikativ personlighet. Du har förmågan att bygga starka relationer med både interna avdelningar och externa samarbetspartners, samtidigt som du främjar goda affärer och relationer. Som en drivande kraft i utvecklingsarbeten och större projekt behöver du vara proaktiv och ta ansvar för både din egen och fabrikens utveckling. Du är en person som värdesätter kontinuerligt lärande och personlig kompetensutveckling, samtidigt som du har ett starkt engagemang för god facklig samverkan och en hållbar arbetsmiljö. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med Lean, då det stärker vår strävan efter effektivitet och kontinuerliga förbättringar.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar Konvex AB med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Konvex. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-09-15.

Om kunden

Konvex AB är en viktig del i den svenska animalieproduktionen och Konvex AB arbetar efter naturens villkor. Verksamheten bearbetar och förädlar animaliska biprodukter från det svenska lantbruket och slakterier. Vår vision är att omvandla restprodukter till värdefulla resurser och därigenom bidra till en mer hållbar värld.

Konvex AB är ett helägt dotterbolag till Daka Denmark A/S som i sin tur ägs av det tyska familjeföretaget Saria SE & Co. KG. Konvex har 36 medarbetare som arbetar på produktionsanläggningarna i Kävlinge och Karlskoga eller på huvudkontoret i Lidköping.

Konvex AB är delägare i Svensk Lantbrukstjänst AB tillsammans med Svenska Köttföretagen.

Svensk Lantbrukstjänst AB finns till i hela Sverige och utför insamling av animaliska biprodukter, avlivning och hämtning av avlidna djur från landets djuruppfödare. Bolaget utför också obduktionstransporter av djur till landets obduktionsplatser.
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 oktober 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.