Hoppa till innehåll
Millcon AB logotyp

Maskinoperatörer 3-skift

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en teknikintresserad person som gillar fart och fläkt och är nyfiken på att lära dig nya saker? Då tycker vi att du ska läsa vidare om rollen som maskinoperatör hos Millcon där kunder och medarbetare är det mest värdefulla vi har!

 

Vilka är Millcon?

Millcon AB, grundat 2001, är en ledande kontraktskonverterare i den skandinaviska pappersindustrin. Med 45 anställda i Kvarntorpsindustriområde utanför Kumla, erbjuder vi våra kunder nya möjligheter genom kortare ledtider, snabbare hantering och enklare lösningar för rullkonvertering. Vår vision är att skapa flexibla, snabba och enkla konverteringsflöden förpappers- och förpackningsindustrin. Genom vårt engagemang för innovation och kvalitet har vi uppnått certifieringar som ISO 9001:2015 och FSSC 22000.Vår unika arbetsmodell, ”Millcon United”, betonar teamanda, ärlighet och förståelse, vilket skapar en positiv och produktiv arbetsmiljö. Med en ständig strävan efter förbättring ser vi fram emot att fortsätta sätta standarden inom vår bransch.

 

Hur kommer dina arbetsdagar se ut?

Som operatör hos Millcon kommer du att spela en central roll i vår konverteringsprocess. I våra moderna lokaler i Kvarntorp kommer du att hantera en av våra fem (snart sex) maskiner, där vi omvandlar kartong och papper till specifikationer som matchar våra kunders unika behov. Ditt arbete kommer inte bara att involvera maskinhantering, utan också interaktion med våra IT-system, vilket gör grundläggande IT-kunskaper värdefulla. Du kommer att vara en del av ett skiftlag bestående av sju personer, där varje medlem bidrar med sin expertis för att säkerställa en smidig och effektiv produktionsprocess. Samarbete, kommunikation och teamkänsla är kärnan i denna roll och du kommer att ha möjlighet att arbeta nära dina kollegor för att uppnå gemensamma mål. Med stöd från vårt engagerade team och genom kontinuerlig utbildning kommer du att ha alla verktyg du behöver för att lyckas och växa inom företaget.

 

Vem är du? 

För att lyckas i rollen behöver du att grundläggande teknikintresse. Jobbet är bitvis fysiskt tungt så du behöver ha en god grundfysik och trivas med fart och fläkt. Erfarenhet i all ära men det viktigaste i den här rollen är en vetgirighet och en vilja att lära sig. Du bör tycka att det är roligt att uppnå resultat och tillsammans med ditt arbetslag nå nya milstolpar. Millcon är ett företag under ständig utveckling vilket innebär att man bör vara positiv till förändring och gärna komma med egna förslag till hur verksamheten kan utvecklas. Med hänsyn till var arbetsplatsen ligger tillsammans med skiftgång är B-körkort samt tillgång till bil ett krav. Millcon strävar efter en jämn könsfördelning så vi ser mer än gärna kvinnliga sökande!

 

Anställningsform, Arbetstid och lön

Sysselsättningsgraden är heltid 100% och provanställning tillämpas.
Arbetet sker på 3-skift med genomsnittlig arbetstid på 38h. Arbetstiderna ser ut enligt följande med vissa avvikelser på dagveckan:

Dagvecka: 07.00-15.30
Eftermiddagsvecka 14.30-23.00
Kvällsvecka: 22.45-07.15

 

Millcon erbjuder 

Millcon jobbar efter det egna konceptet Millcon United där friskvård välkomnas som ett led i att må bra både på jobbet såväl som på sin fritid. Därför erbjuder Millcon 2 tillfällen friskvård varje vecka du jobbar dag- eller eftermiddagsskift i sitt eget moderna gym i nära anslutning till produktionen. Kanske föredrar du cykling framför gym? Då finns MTB att låna och slingor i varierande svårighetsgrad alldeles runt knuten. Läs mer på www.millcon.se

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I den här rekryteringen samarbetar Millcon AB med OnePartnerGroup Örebro AB. Tjänsten är en direktrekrytering varpå du kommer att bli anställd av Millcon AB.

För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Gustav Åkerblom på gustav.akerblom@onepartnergroup. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR. Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret.

Millcon AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.