Hoppa till innehåll
Envidan logotyp

Chef till Design and Build på Envidan

Ansök nu
Trivs du med att jobba i komplexa projekt inom vatten och avlopp? Envidan söker en chef till deras projektledare, Design and Build

Har du erfarenhet av att driva entreprenadprojekt inom vatten och avlopp? Trivs du med att leda och utveckla ett team som består av projektledare? Då kan detta vara tjänsten för dig! Här får möjlighet att bli en del av ett kunnigt team inom Design & Build. Placeringsorten kan vara Örebro, Karlstad eller Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att ansvara för personalen och säkra att projekten genomförs enligt rätt kontraktsförutsättningar samt att projekten följs upp. Som gruppchef till vårt team Projektledning inom Design & Build kommer du att få arbeta med projektledare och biträdande projektledare som arbetar med våra entreprenadprojekt. Du blir den som planerar resurser och kommer även själv att arbeta operativt som projektledare. Du ansvarar för projekt över hela Sverige och resor förekommer.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att leda och styra arbetet på ett affärsmässigt sätt och säkerställa att arbetsmiljön och kvaliteten är bra och efterlevs. Du driver arbetet framåt mot uppställda mål i tätt samarbete med hela affärsområdet Design & Build.
  • Leda och utveckla vårt team av projektledare.
  • Säkerställa att projekten levereras i tid, inom budget och med hög kvalitet.
  • Driva arbetet framåt och uppnå uppsatta mål tillsammans med affärsområdet Design & Build.
  • Upprätthålla och förbättra arbetsmiljön inom teamet.
  • Delta i anbudsarbete.
Värt att veta

Hos Envidan erbjuder vi en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet. Vi värdesätter vår personal högt och erbjuder goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Placeringsort är flexibel och du har möjlighet att utgå från något av våra kontor i Stockholm, Örebro, Karlstad eller Göteborg. Eftersom du reser en del i arbetet krävs det att du har B-körkort.

Våra förväntningar
  • Du har en civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen och du har minst 5 års erfarenhet av entreprenadprojekt i rollen som projektledare eller motsvarande.
  • Det är meriterande om du har varit projektledare för entreprenadprojekt inom maskininstallation och processteknik. Alternativt har du arbetat i projekt mot industrisektorn, såsom papper & massa eller annan tillverkande industri. Även anbuds- och kalkylarbete är meriterande.
  • Du har arbetat inom kraftvärmeindustri, läkemedelsindustri, papper och massa eller annan tillverkande industri.
  • Besitter goda ledaregenskaper och har dokumenterad erfarenhet av att leda team och projekt.
Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Lead - specialister på fördomsfri, datadriven och modern chefsrekrytering, samt uthyrning av interimschefer. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Envidan logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Lead: specialister på modern och hållbar chefsrekrytering. Vi identifierar och rekryterar ledare med förmåga att skapa framgångsrika och välmående grupper i en snabbt föränderlig värld. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG Lead sina kunder att låta ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation gå före magkänsla, namn, kön, bakgrund, ålder eller nätverk i all rekrytering. Rättvist för dig, dina framtida medarbetare och arbetsplatsen samtidigt som vi gemensamt bidrar till en långsiktigt hållbar arbetsmarknad. TNG Lead, som är en del av TNG Group, är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar inom hela tjänstemannaområdet. TNG har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/chefsjobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Lead här: https://www.tng.se/chefsrekrytering/