Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Client Manager till Compose IT!

Sista ansökningsdag
29 oktober 2024 (51 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund och trivs i en roll med många kontakter, både internt och externt. Här blir du en del av ett specialistbolag och får arbeta tillsammans med erfarna, hjälpsamma och kompetenta kollegor. Välkommen med din ansökan!



Om tjänsten

Compose IT hjälper sina kunder genom att bidra med spetskompetens inom Fault-, Performance- & Automation Management samt IT Service Management. Det gör de genom att utveckla kundanpassade systemlösningar för att förbättra kontrollen över kundernas system, applikationer och IT-drift. Kunderna är stora organisationer, såsom telekomoperatörer, myndigheter och regioner, tillverkande industrier samt företag inom bank och finans. Den gemensamma nämnaren för kunderna är att de har stora IT-miljöer, centraliserad IT-övervakning, stora trafikvolymer och där tillgänglighet och informationshantering är verksamhetskritiskt.

Med ökad efterfrågan från sina kunder utökar nu Compose IT teamet med ytterligare en Client Manager! Här välkomnas du till ett litet och familjärt kontor om fem kollegor i Örebro, men samarbetar även med kollegor från kontoren i Sollentuna, Östersund och Gävle. Hos Compose IT arbetar du nära dina kollegor, där ett skratt sällan är långt borta, och där alla delar ambitionen att alltid bli bättre. Som Client Manager blir du en del av ett sammansvetsat team, som består av Anders, affärsutvecklare, och Pontus, som också har rollen som Client Manager.


Så här beskriver Pontus vad han tycker är det bästa med sitt jobb som Client Manager:

"Kombinationen av att arbeta både operativt och med affärsutveckling, där man får vara med i hela leveranskedjan från uppstart till implementering och även den fortsatta dialogen med kunden. Att dessutom ständigt vara omgiven av engagerade, kompetenta, och hjälpsamma kollegor som sprider glädje och inspirerar mig till att ständigt utvecklas och att göra ett bra jobb. Det som också gör att jag trivs så bra är flexibiliteten på bolaget, att vi är både snabbfotade och har förtroende för varandra."

Du erbjuds

  • Möjligheten att arbeta med stora och komplexa organisationer som har behov av robusta tekniska lösningar och hög driftsäkerhet, genom att använda marknadens bästa verktyg från ledande leverantörer
  • Att arbeta på ett värderingsstyrt bolag: Compose IT brinner för vad de gör och arbetar tillsammans utifrån värdeorden engagemang, kompetens och glädje!
  • En roll med frihet under ansvar och fina anställningsförmåner

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work, men du kommer att anställas direkt av Compose IT.



Arbetsuppgifter

Som Client Manager kommer du att spela en nyckelroll som länk mellan dina kunder, konsultkollegor och andra samarbetspartners. Din främsta uppgift blir att säkerställa hög kundnöjdhet genom att förstå kundernas behov och underlätta kommunikationen mellan alla inblandade parter. Detta gör du genom att ha nära kontakt med dina kunder och där du agerar som en rådgivande partner och bygger långsiktiga relationer. Som Client Manager ansvarar du även för att koordinera projekt, lösa problem och identifiera nya affärsmöjligheter. Du kommer både förvalta befintliga projekt och även vara delaktig i uppstart och utveckling av nya.

Dina dagar och arbetsuppgifter kommer variera och består exempelvis av:

  • Att leda och driva operativa förvaltningsmöten
  • Att delta taktiska och strategiska möten med kunder
  • Aktivitetsledning och koordinering
  • Projektledning av större projekt
  • Ansvar för avtalsförnyelser
  • Uppföljning med kunder gällande budget, avtal och villkor


Kvalifikationer
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet från en teknisk roll som bedöms relevant för tjänsten, gärna från IT operations. Kanske arbetar du idag som projekt- eller förvaltnings-ledare, Service Delivery Manager, Incident Manager eller teamledare
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, eftersom båda språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har erfarenhet av en för rollen liknande tjänst och av att arbeta mot stora organisationer.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en öppen och positiv inställning och har lätt för att få med dig folk i både tekniskt orienterade projekt och ITSM-projekt. Eftersom samarbete och kundkontakt är centrala delar av arbetet, är du energigivande, social och hjälpsam, både gentemot kunder och kollegor. Vidare ser vi att du har en förmåga att hålla struktur på ditt arbete och motiveras av att uppnå mål. Du tar ansvar för de uppgifter och projekt du åtar dig och har en lösningsorienterad inställning. Sist men inte minst tror vi att du har ett stort intresse och en förståelse för teknik.

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Örebro, nya fräscha lokaler centralt (Krämarterassen)
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 oktober 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se