Hoppa till innehåll
YLAB Larssons Bygg AB logotyp

Plattsättare med snickarkunskap

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vill du vara med och utveckla plattsättningen inom YLAB? Då kanske den här tjänsten är något för dig. Vi söker just nu en plattsättare för att förstärka vårt team.

Om jobbet
Vi söker nu förstärkning till vårt team för att möta upp efterfrågan hos våra kunder. Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande projekt både hos privatpersoner och i kommersiella sammanhang. Du ingår i ett större hantverkarteam men kommer i huvudsak verka under vår arbetsledare inom plattsättning tillsammans med andra plattsättare. I tjänsten kan det komma kortare perioder där du får möjlighet att arbeta som snickare och lära känna ett större gäng kollegor.

Tjänsten är en heltidstjänst där uppdragsområdet primärt sträcker sig från Jönköping med omnejd men uppdrag på annan ort kan komma att ske.

I tjänsten ingår olika arbetsuppgifter men vi ser det meriterande om du har erfarenhet av följande;
  • Murning
  • Putsning
  • Spackling av större ytor
  • Snickeri
Din profil
Vi uppskattar personer med förmågan att anpassa sig, ödmjukhet, en positiv inställning och arbetsvilja. Du har lätt för att skapa relationer med kunder men också dina kollegor.
Vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom bygg/plattsättning med några års erfarenhet av plattsättning.
Körkort är ett krav.

Låter det intressant?
I så fall ser vi fram emot din ansökan!
Du är välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta:
  • HR-partner, Filicia Arvidsson Björkman, 076- 000 69 51, kontaktbar under v. 32
  • Arbetsledare plattsättning, Simon Hugosson, 073-92 00 091, kontaktbar v 27 och 32
Urval kan komma att påbörjas från v. 32.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Sista ansökningsdag är söndag 11 augusti.
YLAB Larssons Bygg AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

YLAB är ett familjeföretag med lång erfarenhet och gedigen kunskap inbyggd i verksamheten. Sedan starten 1977 har bolaget utvecklats kontinuerligt och har idag kapacitet och resurser att ta olika typer av förekommande byggprojekt. En förklaring till framgången ligger i värdegrunden som varit densamma genom alla år och konjunkturer. YLAB strävar efter att alltid hålla det dem lovar, oavsett om det gäller tid, ekonomi eller kvalitet, med målet att alltid ha en nöjd kund.

För mer information om oss besök gärna YLABs webbplats.