Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Elektriker till Jönköping, Granitor Electro

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Om Oss

Vi har till vår stora glädje många kunduppdrag och behöver förstärka vår avdelning i Jönköping med fler elektriker. Våra uppdrag är oftast större entreprenader blandat med service. Vi arbetar innovativt med hållbara lösningar i form av solcellsanläggningar och laddboxar.

I Jönköping är vi idag ca 50 medarbetare bestående av Entreprenad, Service och Security.

Vi behöver bli fler som jobbar med elektrifiering och klimatsmarta lösningar. Hos oss på Granitor Electro blir du en del av ett välfungerande team med bra kollegor, stark familjekänsla och en stabil och trygg miljö att utvecklas i. Gör positiv skillnad och följ med på vår utvecklingsresa.

Arbetsuppgifter

Som elektriker hos oss arbetar du med varierande arbetsuppgifter i spännande kundprojekt från start till slut. Arbetet omfattar allt ifrån ställverk till belysning och övriga installationer inom bygg och infrastruktur. Arbete på annan ort kommer att förekomma då vi är en stor organisation som hjälper varandra och vi har flertalet stora jobb. Vi värnar om våra medarbetare och hos oss har du stora möjligheter till utveckling och ansvar.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har fleråriga kunskaper inom yrket är ansvarstagande, självgående, flexibel och har viljan att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt krävs det att du har förmåga att samarbeta med kollegor och har bra relationer med kunder.

Vi söker dig:
 • Som har el-utbildning och ECY-certifikat eller motsvarande kompetens.
 • Ett par års erfarenhet som elektriker är ett krav
 • B-körkort är ett krav
 • Du måste kunna läsa och förstå ritningar
 • Goda kunskaper i Svenska både muntligt och skriftligt.
Vi erbjuder

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion som vi är stolta över. Förutom att du får branschens bästa kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
 • Trevliga kollegor som vi arbetar professionellt och tillsammans med för att lösa våra uppdrag
 • Tillgång till vår förmånsportal Benify med möjlighet till rabatter hos olika varumärken
 • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
 • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
 • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom mm.
 • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
 • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
 • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum!

Vill du veta mer?

Läs mer om rollen som elektriker hos oss Serviceelektriker - Granitor

Ansökan

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock kommer vi återkoppla till dig som tidigst under vecka 33.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Niklas Alvarsson.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbeds.

Välkommen med din ansökan! Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag.

Granitor Electro hade 2023 en omsättning på 3900 MSEK Sverige
Granitor Electro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.