Hoppa till innehåll
Assemblin Ventilation logotyp

Kyltekniker till Assemblin Ventilation i Jönköping!

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en skicklig kyltekniker som letar efter nästa utmaning i karriären? Efterfrågan på Assemblin Ventilations tjänster ökar och vi söker nu en kyltekniker som vill ansluta till vårt team. Ta chansen att bli en del av ett utmanande, spännande och utvecklande lag!

Om jobbet

Som kyltekniker hos oss kommer du att arbeta med varierande uppgifter inom kyla, du kommer utföra servicejobb, installation och underhåll av allt som har en kylkrets. Vi jobbar med allt från stora entreprenader till mindre servicejobb, arbetet är till stor del självständigt men du kommer ha tät kontakt med dina kollegor.

Din bakgrund
  • Vi söker dig med några års erfarenhet som kyltekniker.
  • Du är självgående och tar ansvar för vad som behöver göras och gör det noggrant.
  • Du gillar att jobba tillsammans med andra men kan också utföra jobb själv.
  • I rollen som kyltekniker är du den som representerar Assemblin ute hos våra kunder, därför tror vi att du är en person som har ett professionellt och genuint förhållningssätt, du tycker helt enkelt om att vara ansiktet utåt.
  • Vi tror att du har full koll på hur du ska utföra ditt arbete och att du trivs riktigt bra med att kombinera det praktiska arbetet med att möta människor.
  • Goda kunskaper i svenska språket, kylcertifikat och B-körkort är ett krav.
  • Vi efterfrågar även viss VVS-kunskap.
  • Datorvana samt erfarenhet av elektrisk felsökning är meriterande.
Vår framgång är bara luft

Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik, vi är organiserade så att vi är med hela vägen - från konstruktion till service och underhåll. Varje projekt är summan av tusentals detaljer som måste koordineras och byggas ihop till en helhet, det gör vi genom att anställa medarbetare med rätt kompetens och rätt inställning. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. På Assemblin är vi stolta över det vi gör och inte minst över de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Mikael Stark på 072 246 44 22 eller mikael.stark@assemblin.se.
Assemblin Ventilation logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren