Hoppa till innehåll
RG Mekaniska logotyp

Arbetsledare

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
RG Mekaniska söker nu sin nya arbetsledare som med ett delaktigt och involverande ledarskap kommer utgöra en viktig pusselbit i de fortsatta framgångarna. Här erbjuds ett varierande jobb på ett familjärt företag som hela tiden vill framåt. 

 

Dina arbetsuppgifter hos oss

I rollen som arbetsledare kommer du att leda, planera och utveckla verksamheten inom dina produktionsområde. Du får möjligheten att vara ansvarig för 3 områden, svets, montering och logistik, vilket innefattar ca 15 personer. Till din hjälp har du finplanerare på avdelningarna som hjälper till i det dagliga. 

Arbetet kommer också innefatta:

  • Följa upp produktivitet & effektivitet samt kontinuerligt förbättra produktionens prestanda inom säkerhet, miljö, kvalitet,
  • Personalledning med tillhörande utvecklingssamtal, kompetensöversikt, ledigheter, samt delaktighet i lönesättning tillsammans med produktionschef
  • Tillsammans med övriga arbetsledare resurs-styra personalen mellan avdelningar
  • Arbeta med avvikelser och kvalitetssäkring
  • Att sköta reparation och underhåll på maskiner och utrustning inom sitt tilldelade område
  • Inköp av förbrukningsmaterial tillhörande eget område

 

Vem är du?

Vi söker dig som är en tydlig och närvarande ledare som besitter förmågan att skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Du har en förmåga att skapa teamkänsla som får medarbetarna att växa, utvecklas och känna sig involverade. Vidare är du konsekvent i din ledarskapsstil, har en stark kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta nära produktion och i processer. 

Hos RG mekaniska finns det hög svetskompetens och det svetsas i de flesta metaller, därför ser vi har ser vi att du har en gedigen kunskap eller erfarenhet inom svets för att kunna leda arbetet på ett kvalificerat sätt. Det är också meriterande med erfarenhet inom montering.  

Vidare behärskar du svenska obehindrat i tal och skrift. Du har tidigare jobbat i affärsystem, och ser det som ett stöd i det dagliga arbetet. RG Mekaniska arbetar i Monitor och det är ett plus om du känner till det. 

 

Om RG Mekaniska

RG Mekaniska är ett familjeföretag grundat 1980 och är en komplett leverantör till bygg-, infrastruktur-, automation- och verkstadsindustrin. Tillverkningen är inriktad mot tunnplåtstillverkning i små och medelstora serier samt svetsade stålkonstruktioner. Företaget har en modern maskinpark med stansning, laserskärning, kantpressning, rörbockning och svetsning i plåt såväl som rostfritt och aluminium. Detta basutbud kompletteras med tjänster som konstruktion och projektledning i framtagning och genomförande av projekt. RG ligger i Bankeryd (ca 1 mil norr om Jönköping) där verksamheten i dagsläget har 2 egna fabrikslokaler och är ca 40 anställda. Lokaler och maskinpark är moderna och ändamålsenliga ihop med hög kompetens och kvalitetsmedvetna medarbetare i alla led.

 

RG är certifierade inom ISO 9001, ISO 45001, ISO 14001, ISO 3834-2 och ISO 1090-1

 

Vi erbjuder dig...

att arbeta på ett företag som är under ständig utveckling med nya utmaningar och där vi har en spännande tid framför oss!  RG består idag av en kultur med stor öppenhet och rak kommunikation, samarbete och respekt för varandra. Detta gäller såväl internt som externt, det vill säga närmaste nätverk av kunder. Det finns en lojalitetskänsla, hjälpsamhet och en stor flexibilitet. Vet man inte, så går man och frågar.  Varmt välkommen till oss på RG Mekaniska!

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?
Då sommaren är här och också semestertider kommer vi hantera din ansökan efter vecka 31. 
Du är självklart varmt välkommen att skicka in din ansökan under denna tid

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Eric Alvérus på 072 377 48 86 alternativt eric.alverus@onepartnergroup.se

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

RG Mekaniska logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.