Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
20 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
David Gideskog
Email
Telefon
ÄR DU VÅR NYA SÄLJARE?

Sohlbergs i Jönköping expanderar och söker en ny säljare till sitt team!

Om Sohlbergs Jönköping
Sohlbergs i Jönköping är en lokal leverantör av bland annat verktyg, förnödenheter, personligt skydd till Industri, Bygg, Fastighet, och Servicesektorn. Vi ser en positiv utveckling & ökad efterfrågan på våra produkter & tjänster, därför söker vi nu ytterligare en engagerad och driven kollega till vårt team. Läs mer om oss här.

Om tjänsten
Tjänsten erbjuder en rad spännande utmaningar och möjligheter. I rollen som säljare kommer du att ansvara för att etablera nya kunder och upprätthålla goda kundrelationer med befintliga kunder genom kundbesök och aktiv försäljning. Arbetsuppgifterna är mycket varierande, där du driver hela säljprocessen från första kontakt med kund till försäljning samt uppföljning. Till din hjälp har du vårt engagerade säljteam som har mycket bred kompetens.

Med stort engagemang, starka relationer & kompetens erbjuder vi ett servicekoncept till våra kunder för att uppnå optimala långsiktiga lösningar. Du arbetar effektivt, strukturerat och självständigt i vårt affärssystem och har vana vid att jobba emot resultatinriktad försäljning.

Kandidatsprofil
Vi ser det meriterande om du har erfarenhet utav liknande jobb sedan tidigare. Vi letar efter dig som har det rätta drivet. Du trivs med ett varierat arbete, är ansvarstagande, flexibel och kvalitetsmedveten. Du är van att jobba i ett högt tempo samtidigt som du är serviceinriktad och duktig på att ge ett professionellt bemötande till kunder. Att vara strukturerad är en förutsättning för att klara av arbetsuppgifterna. Erfarenhet av försäljning och vårt produktsortiment är en fördel men inget krav. God datavana & kunskap inom Microsoft365 är meriterande.

Tjänsten avser heltid och placeringsort är Jönköping.
Vid frågor kontakta David Gideskog 076-666 34 35.
  • Heltidstjänst
  • Tillsvidareanställning
  • Krav körkort B
  • Kollektivavtal finns
Intresserad?
Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast 2024-04-29. Intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Sohlbergs i Jönköping AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 april 2024 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

En riktig yrkesbutik

Vi är en av Smålands ledande lagerhållare för industri och bygg. Våra erfarna medarbetare, alla med olika bakgrund och kompetens, står beredda att hjälpa våra kunder när det till exempel gäller arbetsplatsens utformning och ergonomi, val av verktyg och fästelement, personligt skydd och lagerhållning.

Var och en av oss ska klara av de flesta frågorna inom alla produktområden och branscher, men alla är också specialiserade på något eller några områden för att kunna gå djupare in i ett problem om det behövs.

Hos oss är kunden alltid i fokus. Vi anpassar oss och vårt lager efter ditt företags behov.

Butiker i Ljungby och Jönköping
För över hundratrettio år sedan var Sohlbergs i Ljungby en järnhandel, som sålde spik och skruv över disk. Idag tillgodoser vi behovet hos ortens små och stora tillverkande företag med olika artiklar inom en mängd olika områden.

Sohlbergs är i ett expanderande läge och vi finns även i Jönköping sedan 2010. Under 2022 flyttade butiken i Jönköping till dubbelt så stora lokaler för att kunna tillgodose kundernas efterfrågan av våra produkter och tjänster.

Sohlbergsgruppen
Sohlbergsgruppen omfattar idag 4 dotterbolag: Sohlbergs i Ljungby, Sohlbergs i Jönköping, Stål & Verktyg i Växjö samt Markaryds Järn.
Vår affärsmodell är att vara lokala lagerhållare och leverantörer av förnödenheter till Industri-, Bygg- och Hantverksföretag och genom detta verkar vi för breda och stora lager med hög tillgänglighet. Vi har en lång och stolt kundlista på framgångsrika företag som alla verkar i vår närmiljö. Vi är för närvarande ca 100 passionerade medarbetare i koncernen som alla brinner för att skapa långsiktiga relationer och värdeskapande affärer – tillsammans får vi regionen att utvecklas.