Hoppa till innehåll
Mercus Yrkeskläder AB logotyp

Distriktssäljare

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Distriktssäljare till Jönköping

Mercus Yrkeskläder erbjuder ett komplett utbud av arbetskläder, profilkläder, skyddsskor och personlig skyddsutrustning och är återförsäljare av välkända varumärken. Mercus vänder sig till företag främst inom bygg, fastighet, lager och logistik. 

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en riktigt hungrig säljare till vårt distrikt Jönköping. Du utgår från vårt kontor och jobbar på fältet men bokar också kundmöten i butik. Du jobbar aktivt med att utveckla både befintliga och nya kundrelationer i distriktet. Genom att samspela med butik ger vi våra kunder den bästa servicen. Rollen innebär att du självständigt planerar och genomför kundbesök och säljaktiviteter mot uppsatta mål. Du har både kundansvar för egen kundportfölj och ett delat ansvar för distriktets alla kunder.

Du rapporterar till försäljningschef Hannes Cederholm. Vad har Hannes att säga om tjänsten och företaget?

"Vi har en fantastisk Mercusanda som man tidigt märker när man arbetar på Mercus. Det är ett bolag som tar hand om sina medarbetare genom att involvera dem i viktiga frågor. Man får mycket frihet under ansvar. Det bästa med att jobba på Mercus är de fantastiska kollegorna och roliga arbetsutmaningarna tillsammans med underbara kunder. Vi har en bra blandning av personal med olika typer av erfarenhet, yngre som äldre.

Vår framtidsvision är att växa med Mercus och fortsätta vårda våra befintliga kunder samtidigt som vi söker efter nya. Vi arbetar med de absolut bästa leverantörerna och strävar alltid efter att vara bäst."

Vem trivs här?
Till rollen som distriktssäljare söker vi dig som är energisk, utåtriktad och duktig på att etablera och upprätthålla relationer. Du har ett stort driv och engagemang och du brinner för att göra affärer och ge kunder god service. Du tar initiativ, är resultatorienterad och sätter höga mål som du strävar efter att uppnå. Du som söker rollen är självgående och strukturerad. Du tar eget ansvar för dina uppgifter och driver processer framåt. Du förstår också vikten av samarbete med kollegor för att uppnå resultat.

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet från försäljning, gärna B2B
  • Minst gymnasiekompetens
  • B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Alexandra Munoz, 08-51481645, och Marie Gummerus, 08-51481642.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Mercus Yrkeskläder har varit en pålitlig partner i arbetslivet sedan vår start 1991. Med rötter i södra och västra Sverige, har vi expanderat till att ha åtta yrkesbutiker och en lättillgänglig webbutik och kundunika webblösningar. Vi är också stolta över att vara en del av börsnoterade Alligo, vilket ger oss ytterligare styrka och stabilitet i branschen.

Läs mer: www.mercus.se

Mercus Yrkeskläder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup