Hoppa till innehåll
Ilva Swe AB logotyp

Store Manager till vår helt nya butik, ILVA Jönköping

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Var med och öppna vår helt nya och moderna butik med möbler av hög kvalitet i nordisk design.

Nu har du en sällsynt möjlighet att bli en del av ILVAs expansion i Sverige. För närvarande har vi 39 butiker i Danmark och 4 butiker i Sverige som är belägna i Malmö, Kristianstad, Halmstad och Helsingborg – ska du få ansvaret för den femte? Du kommer att mötas av ett starkt team av butikschefer, som kommer hjälpa dig att få en ordentlig start och se till att du är redo att öppna ILVA Jönköping i augusti 2024.

"Att få möjligheten att jobba som butikschef på ILVA ger mig en frihet att skapa framgång för mitt team och butiken, och för att ILVA är ett innovativt företag som delar mina värderingar", berättar Andreas, butikschef på ILVA Helsingborg.

Som Andreas berättar, ger vi dig möjligheten att sätta din prägel på butiken och ditt team. Hos oss står både din och ditt teams utveckling högt på agendan, och vi lägger stor vikt vid att skapa förutsättningar för alla våra medarbetare att utvecklas - både professionellt och personligt. Inget av detta är dock möjligt, om vi inte aktivt arbetar med att skapa och upprätthålla en bra arbetsmiljö, vilket du snabbt kommer att få uppleva under din utbildning, och som du förväntas att ta med dig till Jönköping. Allt detta kryddar vi till med en dos tävlingsanda butikerna emellan, men också genom att du förutom din fasta lön, kan uppnå bonus baserad på dina egna försäljningssiffror.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som butikschef

Din roll som butikschef kännetecknas av, att allt som du själv kan, bör du vara villig och ha kompetens till att kunna förmedla till dina medarbetare, och samtidigt ha en proaktiv inställning till att lära dig av dina medarbetare. Konkret blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Att bygga upp ett nytt team som snabbt blir skickligt på att samarbeta och som arbetar målinriktat för att vara redo för öppning i augusti.
 • Att skapa överblick och struktur både under öppningsfasen och därefter, när butiken ska drivas. Detta inkluderar bland annat schemaläggning, utbildning och träning, de dagliga/veckoliga uppgifterna på golvet, kampanj- och kunduppföljning, säsongsbyte (byte av produkter) o.s.v.
 • Att driva och utveckla butikens försäljning. Du skapar själv försäljning genom att förstå samt uppfylla kundens förväntningar och behov, för att därigenom skapa den rätta försäljningen för våra kunder.
Butiken i Jönköping öppnar i slutet av augusti, och du kommer innan dess att genomgå en gedigen utbildning som hålls av din chef samt dina butikschefskollegor i våra befintliga butiker i Skåne. Således är tillträdesdatum snarast möjligt.

Hur du blir framgångsrik i rollen som butikschef

På ILVA fattar vi våra beslut utifrån vår levnadsregel: "Ur kundens perspektiv". För oss betyder detta att beslut tas utifrån frågeställningen: "Vad är bäst för våra kunder?". Om du kan se dig själv i detta, är du redan på god väg att bli en framgångsrik del av ILVA-kulturen. Därutöver är följande kompetenser viktiga i rollen som butikschef:
 • Du har en naturlig nyfikenhet som du använder dig av i samspelet med dina medarbetare så väl som kunder, samt produkter och system.
 • Du ser vikten av att alternera din ledarskapsstil och kommunikation sett till vilken medarbetare du interagerar med, och du ser även att det är ditt ansvar att anpassa ledarskapsstilen.
 • Du har struktur och överblick, och behåller lugnet - även när det går fort. Detta gör dig kapabel att agera agilt och flexibelt när det krävs.
 • Du är ihärdig och håller fast vid dina mål, och har en stark vinnarmentalitet. Du går det extra avståndet för att hitta rätt lösning - för dina kunder så väl som för dina medarbetare.
 • Du är en entusiastisk och skicklig säljare, som naturligt brinner för att driva försäljning och hitta de allra bästa lösningarna för våra kunder, delvis för att våra kunder snabbt inser om de kan lita på dina lösningar. Samtidigt har du förmågan att kunna dra dig tillbaka och låta dina medarbetare ta över.
 • Du är tillgänglig för dina medarbetare och förstår vikten av att vara en förebild för teamet. Inga uppgifter är för stora eller för små för dig, och du tar täten oavsett om det handlar om försäljning eller städning.
 • Du har förmågan att sätta en tydlig riktning för teamet, och vet hur du ska motivera ditt team att följa denna riktning.
 • Det är meriterande om du har minst 2 års ledarskapserfarenhet från detaljhandeln.
Är det dig vi behöver för att bli en del av det team som ska sätta ILVA på kartan i Jönköping?

Om tjänsten låter intressant och du matchar ovanstående, erbjuder vi en spännande och utmanande tjänst i en stor och dynamisk möbel- och inredningskoncern, där tonen är informell och ambitionerna är höga. Förhoppningsvis har du redan blivit nyfiken på tjänsten, men alltjämt önskar vi att du ska veta att vi bland annat erbjuder dig:
 • Bra pensionsplan.
 • Personalrabatt i alla verksamheter under Lars Larsen Group (ILVA, JYSK, Bolia, SOFACOMPANY, SENG, Restaurang Tiende i Aarhus, HimmerLand Spa & Golf Resort).
Skicka in din ansökan och CV genom att klicka på "Ansök". Skicka gärna in din ansökan redan idag, då vi håller intervjuer löpande. Om du har frågor om tjänsten är du mer än välkommen att kontakta regionschef Per Pedersen på telefonnummer 073-644 30 13 eller på e-postadress pmpe@ilva.se.
Ilva Swe AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Företagsbeskrivning

Möbler, sängar, heminredning och mycket mer!

Vi är Sveriges modernaste och mest inspirerande möbel- och heminredningskedja.

Hos oss hittar du alltid ett stort sortiment av bl. a möbler, sängar, trädgårdsmöbler och allt inom heminredning. Vi har något för alla prisklasser, från våra prisvänliga Fast Pris-varor till premiumvaror i modern och exklusiv design.

ILVA är en del av Lars Larsen Group, som också står bakom bl.a. JYSK och Bolia. Butikskedjan startade i Danmark redan 1961, och är nu bland landets främsta kedjor inom möbler och inredning.

ILVA expanderar i Sverige och vi letar efter duktiga och ambitiösa medarbetare som vill följa med på expansionsresan.

Vi utbildar och utvecklar våra medarbetare, och karriärmöjligheterna är oändliga.