Hoppa till innehåll
Ilva Swe AB logotyp

Biträdande Assistant Store Manager till vår helt nya butik, ILVA Jönköping

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Var med och öppna vår helt nya och moderna butik med hög kvalitet inom nordisk design

Får du ett leende på läpparna, när du tänker på inredning med kvalitetsmöbler i inspirerande nordisk design, kombinerat med personlig försäljning, där du får möjlighet att arbeta nära kunder och hjälpa dem att förverkliga sina inredningsdrömmar? Är du en teamplayer med ett stort T, som tar ansvar för dina egna så väl som teamets uppgifter? Då är det kanske du som får möjligheten att bli en del av vårt helt nya team, till vår helt nya butik i Jönköping.

"Det bästa med att jobba på ILVA är att ha tydliga yttre ramar och samtidigt ha friheten att utveckla mig själv och mitt team i vårt möte med kunden" berättar Michael, biträdande butikschef på ILVA Malmö.

Som Michael berättar, prioriteras både din och ditt teams utveckling högt hos oss. Vi lägger stor vikt vid att skapa förutsättningar för att alla våra medarbetare ska kunna utvecklas - både professionellt och personligt. Detta kommer du att märka från dag ett, då du kommer att bli utbildad av ett tillmötesgående och inkluderande team i en av våra butiker i Skåne. Vi tror på att utveckling och resultat bäst skapas, när vi står enade som ett team. Detta får du och din butikschef fria händer att göra i vår nya butik. Till detta tillkommer en dos tävlingsanda butikerna emellan, men även i form av att du utöver din fasta lön, kan uppnå bonus baserat på dina egna försäljningssiffror.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som biträdande butikschef är:
 • Att skapa försäljning genom att förstå och uppfylla kundens förväntningar och behov. Hos oss är det inte tillräckligt att endast expediera kunderna. Om du inte redan har bred personlig erfarenhet av personlig försäljning, kommer du bli utbildad i att kartlägga samt förstå kunders förväntningar och behov. På så vis blir du i kundens ögon en tillförlitlig sparringpartner, som genom det nära samtalet, kan skapa den rätta försäljningen för kunden.
 • Att utveckla, utbilda och inspirera dina kollegor i butiken.
 • Att vara proaktiv och ta ansvar för att butiken alltid står snygg och inspirerande för kunderna, inklusive plockning av varor, finjusteringar, lätt städning/rengöring och liknande.
Butiken kommer preliminärt att öppna i augusti 2024. Innan dess kommer du att genomgå en gedigen utbildning som hålls av din ledare samt dina kollegor i de andra butikerna. Således är tillträdesdatum snarast möjligt.

Hur du blir framgångsrik i rollen som biträdande butikschef

På ILVA fattar vi beslut utifrån vår levnadsregel: "Ur kundens perspektiv". För oss betyder detta att beslut tas utifrån frågeställningen: "Vad är bäst för våra kunder?". Om du kan se dig själv i detta, är redan på god väg att bli en framgångsrik del av ILVA-kulturen. Härutöver, är följande kompetenser viktiga i rollen som biträdande butikschef:
 • Du är en entusiastisk och duktig säljare, som har en naturlig vilja av att driva försäljning och finna de rätta lösningarna för våra kunder, bland annat för att våra kunder snabbt inser om de kan lita på dina lösningar.
 • Du är lojal och tar ansvar, och man kan räkna med att allting är under kontroll när du jobbar. Du glider smidigt in i rollen som butikschef när denne inte är på plats.
 • Du är diplomatisk och kan fylla din mellanchefsroll genom att vara en sparringpartner för dina kollegor, samtidigt som du kan sätta riktning och ta ledning.
 • Du har en stark vinnarmentalitet och du går det extra avståndet för att hitta rätt lösning för kunden och därigenom skapa försäljning - både när det gäller din egen samt dina kollegors försäljning.
 • Du sätter teamet före dig själv och förstår att detta gör att vi tillsammans uppnår våra mål.
 • Du förstår vikten av att vara en förebild för teamet, och du tar täten oavsett om det handlar om försäljning eller städning.
 • Ledarskapserfarenhet är meriterande men inte ett krav.
Är det dig vi behöver, som en del av det team som ska sätta ILVA på landskartan i Jönköping?

Om tjänsten låter som något för dig, och du matchar ovanstående, erbjuder vi dig ett spännande och utmanande jobb i en stor och dynamisk möbel- och inredningskoncern, där tonen är informell och ambitionerna är höga. Förhoppningsvis är du redan nyfiken på tjänsten, men vi tycker alltjämt att du ska veta att vi erbjuder dig:
 • Bra pensionsplan.
 • Personalrabatt i samtliga verksamheter under Lars Larsen Group (ILVA, JYSK, Bolia, SOFACOMPANY, SENG, Restaurang Tiende i Aarhus, HimmerLand Spa & Golf Resort).
Skicka in din ansökan och CV genom att klicka på "Ansök". Vi håller intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag. Skulle du ha frågor om tjänsten, är du mer än välkommen att kontakta regionschef Per Pedersen på telefonnummer 073-644 30 13 eller på e-postadress pmpe@ilva.se.
Ilva Swe AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Företagsbeskrivning

Möbler, sängar, heminredning och mycket mer!

Vi är Sveriges modernaste och mest inspirerande möbel- och heminredningskedja.

Hos oss hittar du alltid ett stort sortiment av bl. a möbler, sängar, trädgårdsmöbler och allt inom heminredning. Vi har något för alla prisklasser, från våra prisvänliga Fast Pris-varor till premiumvaror i modern och exklusiv design.

ILVA är en del av Lars Larsen Group, som också står bakom bl.a. JYSK och Bolia. Butikskedjan startade i Danmark redan 1961, och är nu bland landets främsta kedjor inom möbler och inredning.

ILVA expanderar i Sverige och vi letar efter duktiga och ambitiösa medarbetare som vill följa med på expansionsresan.

Vi utbildar och utvecklar våra medarbetare, och karriärmöjligheterna är oändliga.