Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Utesäljare med nationellt ansvar till GS Yuasa Battery Nordic

Publiceringsdatum
08 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av B2B försäljning, är redo för nästa steg i karriären och lockas av att arbeta internationellt? Brinner du för att skapa framgångsrika affärer på ett växande bolag där individuell utveckling är i fokus? Hos GS Yuasa Battery Nordic blir du en del av ett drivet bolag där gemenskap och engagemang står i fokus!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos GS Yuasa Battery Nordic.

Om företaget



GS Yuasa är en av världens ledande batteritillverkare. Gruppen består av 65 dotterbolag och 33 filialer i länder över hela världen. I över 100 år har GS Yuasa kontinuerligt skapat avancerade lagrade energilösningar under filosofin ”Creating the Future of Energy” och etablerat sig som det bästa produktvalet för fordons-och industribatterier.

GS Yuasa Battery Nordic finns i Bankeryd och arbetar inom sälj-, marknad-och logistikfunktion med kundbasen i Norden och Baltikum. Företaget har en stabil global närvaro som fortsätter att växa i imponerande takt och söker nu ytterligare en medarbetare till försäljningsteamet i Norden, som kommer att få möjlighet att vara med på tillväxtresan. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget genom att ta på sig nya ansvarsområden och större positioner på sikt.

Arbetsuppgifter

I rollen som utesäljare med nationellt ansvar har du en nyckelroll där du ansvarar för hela försäljningsprocessen inom batterier vad gäller både nya och befintliga större kunder. Ditt mål är att utveckla samarbeten, skapa fler affärsmöjligheter och relationer, för att bidra till företagets fortsatta satsning. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen vilket innefattar kartläggning, bokning av möten, uppföljning, bearbetning, offertskrivning samt stänga affärer och arbeta med kundvård.

Du blir en del av försäljningsteamet Norden och rapporterar till försäljningschefen som sitter i Bankeryd. Ditt upptagningsområde är Sverige och Norge, vilket innebär resor i tjänst, som du planerar enligt uppsatta mål. Du bygger långsiktiga kundrelationer och bidrar tillsammans med dina kollegor till GS Yuasa Batterys fortsatta expansion.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Några års arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning
* Du innehar ett tekniskt intresse och en god datorvana
* Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
* B-körkort
* Meriterande: Erfarenhet från entreprenad eller fordonsbranschen och/eller genuint fordonsintresse är meriterande.
* Meriterande: Erfarenhet inom el och energilösningar

Vi söker dig som är målinriktad och motiveras i en roll där dina affärer har framstående påverkan på företaget i stort. Din vilja att uppnå goda resultat och ständigt lära dig nytt märks tydligt i alla delar av ditt arbete. Vidare är du handlingskraftig och initiativtagande, du räds inte att komma med nya idéer och uttrycka dina tankar kring förbättringsmöjligheter. För att nå framgång i rollen ser vi även att du besitter en social säkerhet och god samarbetsförmåga då rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt. Avslutningsvis driver du dina processer självständigt och med god planering samt struktur.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Bankeryd, Jönköping eller remote
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.