Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Vi söker dig som vill jobba inom industrin i Hultsfred

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Letar du efter ett nytt arbete inom industrin? Lernia i Hultsfred söker nya industrimedarbetare!

Är du arbetssökande idag och letar efter ett jobb? Vi har jobb inom industri, lager och logistik. För tillfället söker vi olika former av befattningar, bland annat montörer, operatörer och lagermedarbetare hos våra kunder. Har du tidigare erfarenhet inom industrin? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi kommer att kontakta dig om du blir aktuell för en intervju.

Formell kompetens

Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom industrin eller är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Din bakgrund

Vi ser att du minst har en slutförd gymnasieutbildning. Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare. B-körkort och egen bil är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Vimmerby

Tillträdesdag

Omgående/enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.