Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Lokalvårdare sökes för sommarjobb till Hultsfred/Vimmerby!

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett öga för detaljer och är en person som gör det där lilla extra? Är du nyfiken på en roll som lokalvårdare och söker efter ett sommarjobb? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu efter lokalvårdare i Hultsfred/Vimmerby. Hos vår kund står service och värdskap i fokus. Som ansiktet utåt är du en ambassadör för deras varumärke och därför är det viktigt att du delar dessa värderingar och har förmågan att sätta dig in i kundernas behov.

Som lokalvårdare kommer du, tillsammans med kollegor och driftledare, bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården hos våra kunder. Arbetet innebär att på ett effektivt och tekniskt korrekt sätt, med hög kvalitet, utföra olika former av lokalvård.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:
* Städning av kontor och personalutrymmen
* Fabriksstädning
* Städning av hygienutrymmen, omklädningsrum och övriga personalytor
* Hantering av städvagnar och material
* Maskinkörning

Tjänsten är en timanställning under sommarperioden v30-v33, där du kommer arbeta måndag-fredag, 07:00-11:00 (4h/dag).

För att vara aktuell för tjänsten bör du vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Detta söker vi:

Som person är det viktigt att du är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad då du kan komma att behöva lösa oförutsedda situationer i ditt dagliga arbete. Du har ett sinne för detaljer och ser själv vad som behöver göras. Vidare har du en god förmåga att hantera många olika uppgifter samtidigt och du håller dig lugn i stressade situationer. Har du liknande erfarenhet sedan tidigare är det ett stort plus.

Krav för tjänsten är att:
* Du som söker har ett svenskt arbetstillstånd och behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.
* Du har B-körkort
* Är flytande i svenska för att kunna kommunicera med kunder

Låter detta som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: Sommarjobb, Hultsfred, Lokalvårdare, Extra, Vimmerby

Sökord: Sommarjobb, Hultsfred, Lokalvårdare, Extra, Vimmerby
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juli 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com