Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Vi söker dig som vill jobba extra inom industrin

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi på Lernia söker nu personer som kan tänka sig att arbeta extra hos våra kunder inom industrin. Arbetet är förlagt på olika skift och kan därför variera beroende på kund och arbetspass.

OBS! För att vara anställd på timmar i bemanningsbranschen måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning så som exempelvis studier, eget företag, pensionär eller ett annat arbete på mer än 50%. Därför söker vi dig som är flexibel och kan hoppa in på kort varsel.

Formell kompetens
  • Truckkort A+B är meriterande
  • Körkort och tillgång till bil
  • Tidigare erfarenhet av industriarbete
  • God svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, samarbetsvillig, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/tjänstgöringsort

Behovsanställning/Vimmerby

Tillsättning

På grund av ett stort antal sökanden kan vi inte besvara frågor via telefon, utan hänvisar till ansökningsformuläret.

Omgående (Rekrytering sker löpande)

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 10 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.