Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Maskinbyggare till Norden Machinery AB

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Norden är världsledande inom tillverkning av tubfyllningssystem. Varje år levereras ca 150 maskiner över hela världen och idag finns ca 5 000 maskiner i drift.
Norden omsätter ca 750 MSEK och har drygt 300 medarbetare i Kalmar där tillverkning av maskinerna sker.
Norden ingår i den italienska gruppen Coesia.

Läs gärna mer om oss här: www.nordenmachinery.com


Tjänstebeskrivning
Trivs du i en varierad och serviceorienterad miljö med tekniskt fokus - och vill vara del i ett högteknologiskt internationellt maskintillverkningsföretag?
Då kan du vara den vi söker.

Vi söker genuint teknikintresserade maskinbyggare för arbete med avancerad montering och installation av maskiner.
Maskinerna är byggda utifrån kundunika behov och innehåller avancerad mekanik, pneumatik, elektronik, data och elmekanik.

Produktionen är flexibel och sker till stor del under individuellt ansvar. Du samarbetar framför allt med andra montörer, konstruktörer och projektledare.

Vi erbjuder dig en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 07:00-15:40.
Du blir anställd av oss på NearYou och uthyrd till vår kund, Norden Machinery AB.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning och/eller erfarenhet av mekanisk montering, gärna av avancerade maskiner.
Du har ett stort tekniskt intresse samt ett praktiskt handlag och tilltalas av att jobba i teknikens framkant.

Erfarenhet av 3D-Cad och ritningsläsning är meriterande då vi använder detta som ett hjälpmedel i monteringen.

Då rollen innebär samarbete både internt och externt är det viktigt att du är öppen och uppskattar att ha kontakt med andra människor.

Du är drivande, en god problemlösare och har en förmåga att ta ett omfattande arbete från start till mål.
Du kännetecknas även av gott ordningssinne, god strukturerad förmåga och stort eget driv.

Dina kunskaper i svenska och engelska är goda, i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att kontakta konsultchef Anna Svensson på anna.svensson@nearyou.se

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se senast 7 augusti 2024.
Urvalet påbörjas efter att annonsen är stängd.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!


Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går.
Helt naturligt, tycker vi.


Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.