Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobb och sommarjobb som lokalvårdare i Västervik

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för service och letar efter ett extrajobb? Vi på StudentConsulting söker nu serviceinriktade lokalvårdare till vår kund Coor i Västervik.

Information om uppdraget:

Vi söker personer som kan arbeta extra vid behov och vara beredda på att rycka in med kort varsel och även jobba under sommaren ca 60% under veckorna 28-31. Vi behöver därför personer om är flexibla och har en lösningsorienterad inställning. Arbetstiderna är förlagda under dagtid och på vardagarna men exakt arbetstid kan variera. För att vara aktuell för detta uppdrag krävs det att du antingen studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Uppdraget består av städning av ett antal olika företagskunder runtom i Västervik. Eftersom du till viss del kommer arbeta när företagen har verksamhet är det extra viktigt att du har ett gott bemötande och en känsla för service. Då företaget inte har servicebilar i Västervik kommer du att använda egen bil i arbetet för att ta dig mellan kunder. Självklart får du milersättning för dina resor med egen bil.

Detta söker vi:

Din profil/krav
* Du studerar/arbetar minst 50% eller har egen verksamhet och kan hoppa in extra när det behövs.
* Du kan jobba under sommaren vecka 28-31
* Du behärskar det svenska språket flytande, både i tal och skrift
* körkort B och tillgång till bil då kunden inte har servicebilar i Västervik. Som konsult får du milersättning.
* Du är en ansvarstagande och noggrann person då det råder frihet under ansvar.
* Du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel


Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting, och jobbar som uthyrd konsult till vår kund. Du har med detta jobb stor möjlighet att påverka ditt schema och kunna arbeta extra vid behov under terminerna eller vid sidan av annat arbete. Då det kan förekomma bokningar med kort varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar är det viktigt att du är flexibel och tillgänglig så ofta du kan.

Urval sker löpande, Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lokalvårdare, städare, renhållning

Sökord: Lokalvårdare, städare, renhållning
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com