Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Bildelsrådgivare

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du ett intresse för service och trivs med att arbeta med kunden i fokus? Då kan det vara dig vi söker som bildelsrådgivare till Allbildelar Försäljning i Huddinge AB.

Det här erbjuder Allbildelar

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Allbildelar medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Bildelsfunktionen arbetar med att planera och sälja reservdelar till våra kunder och privatpersoner . I din roll kommer du få möjlighet att arbeta inom hela arbetsområdet och vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Sälja bildelar
  • Uppmärksamma och vägleda kunder
  • Butiksförsäljning
  • Cabas förfrågningar
  • Mail
Vad vi önskar av dig

Vi ser att du har erfarenhet från bilbranschen eller jämförbart serviceyrke. Då telefon och dator är dina naturliga arbetsredskap behöver du ha god datorvana. Tjänsten ställer höga krav på din administrativa förmåga såväl som din förmåga att planera och prioritera. B-körkort är ett krav för tjänsten och har du även. Du behärskar svenska både i tal och skrift.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning och placering är på Allbildelar i Huddinge. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren