Hoppa till innehåll
Olssons Elektromekaniska logotyp

Arbetsledare till Olssons Elektromekaniska

Ansök nu
Trivs du med det mekaniska verkstadsarbetet och att leda personal? Då kan detta vara en möjlighet något för dig!

Har du erfarenhet av mekanisk montering och vill fortsätta din karriär hos en ledande aktör inom reservkraftsaggregat? Olssons elektromekaniska söker en operativ arbetsledare som vill jobba i ett trivsamt familjeföretag med elkraften i fokus! Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Här får du chansen att bli en viktig länk mellan produktionen och verkstadschefen samtidigt som du arbetar operativt tillsammans med produktionspersonalen i verkstaden. Du får arbeta i en unik bransch som jobbar med säkerhetsanpassade reservkraftsanläggningar och kundanpassade lösningar. I produktionsanläggningen i Rydsgård har vi byggt upp ett rationellt flöde för både tillverkning och montering av aggregat.

Dina arbetsuppgifter
 • operativt ansvar avseende personal, arbetsmiljö, kvalitet och produktivitet.
 • medverka i planering och fördelning av arbetsuppgifter för den dagliga produktionen.
 • planera projekt och montage tillsammans med projektledarna och verkstadschef.
 • operativt arbete i verkstad / produktion.
 • arbeta för en god arbetsmiljö.
 • truckkörning på vår anläggning.
Värt att veta

Elkraft har varit i fokus för familjeföretaget Olssons Elektromekaniska ända sedan starten i skånska
Rydsgård på 1950-talet. Idag har vi 40 medarbetare och är specialiserade på kundanpassade reservkraftverk.

Våra förväntningar
 • tidigare erfarenhet som arbetsledare inom industri och/eller tillverkning.
 • praktisk erfarenhet av arbete i verkstad / produktion.
 • kan kommunicera i tal och skrift på svenska.
 • B-kort krävs. BE-kort kommer att behövas i tjänsten.
 • Kunskap i plåtbearbetning, ritningsläsning samt svetskunskap.
För att trivas i rollen bör du vara ansvarstagande, strukturerad och ha en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, en trygg, positiv och tydlig ledare som gillar när tempot är högt och tycker om när den ena dagen inte är den andra lik.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Olssons Elektromekaniska logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech