Hoppa till innehåll

Bilplåtslagare/Bilskadereparatör sökes

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vem är vi

Brooklands Helsingborg är en helhetsupplevelse för din bil med stark familjär känsla. Vi erbjuder en ”one stop shop” med försäljning, service och reparationer. Verkstaden är utrustad med den senaste teknologin och vårt team består av högt kvalificerade medarbetare som är dedikerade till att ge våra kunder den bästa servicen. Vi är auktoriserad verkstad för Jaguar och Land Rover men kunskapen är stor även för andra märken. I huset har vi också skadeverkstad, rekond, däckverkstad och ett stort däckhotell. Hos oss värdesätter vi en arbetsmiljö där medarbetarna trivs och kan utvecklas, vilket återspeglas i vårt kundbemötande vår kvalitet och höga servicegrad.

Brooklands är en komplett skadeverkstad. Vi utför allt från lättare parkeringsskador till större plåtskador. Våra skadetekniker är både erfarna och utbildade på respektive bilmärke. Vi har också en rekondhall där vi utför professionell biltvätt, rekond och lackskyddsbehandling.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta i ett lag av skickliga plåtslagare med såväl små reparationer som stora strukturskador. Verkstaden är auktoriserad för reparationer av bl a Jaguar och Land Rover men du kommer även att arbeta med alla andra bilmärken, då vi har avtal med samtliga försäkringsbolag.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av yrket och är van att arbeta självständigt med höga kvalitetskrav. Har du erfarenhet av att arbeta i aluminium är det en merit. Du är serviceinriktad och trivs i andra människors sällskap. Tjänsten förutsätter har B-körkort.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se