Hoppa till innehåll
Ansök nu

Resande servicetekniker för entreprenadmaskiner
NKR Demolition AB söker nu en servicetekniker som ska arbeta på fältet med service, underhåll, svetsning och felsökning på entreprenadmaskiner i hela Skandinavien. Är du praktiskt lagd, serviceinriktad och noggrann kan detta vara rollen för dig! 

Vi erbjuder
Som servicetekniker hos oss har du ett arbete där du själv planlägger dina arbetsrutiner tillsammans med maskinchefen i ett bra arbetsklimat. Du får arbeta i en organisation med kunnig personal som sätter kvalitet, säkerhet och miljö i högsta prioritet. Hos NKR Demolition utvecklas du inom en modern entreprenörsverksamhet. 

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss arbetar du på fältet med service, underhåll, svetsning och felsökning. Du utgår hemifrån och trivs med att vara på resande fot. Vi har mer än 60 enheter i gång på våra rivningsplatser i hela Skandinavien allt ifrån vår minsta 1,5 ton maskin till vår största 110 ton maskin. Ditt arbetsfält är till stor del Stockholm och Göteborgsområdet, men hela Skandinavien är upptagningsområdet för tjänsten. 

I rollen som servicetekniker ingår även att:

  • Hantera serviceintervaller, utföra reparationer, svetsning och underhållsarbete
  • Ansvara för inköp av reservdelar och förbrukningsmaterial
  • Koordinera servicepersonal från andra företag
  • Hantera teknisk dokumentation

Du rapporterar till maskinchefen och du kommer utgå hemifrån eller från kontoret i Hasslarp beroende på vart du bor.

Din profil
För att passa i rollen som servicetekniker bör du ha ett genuint intresse för yrkesområdet och vara praktisk lagt då arbetet ställer krav på skicklighet och förståelse. Det är viktigt att du ser möjligheter i stället för problem, är serviceinriktad, noggrann och trivs i samarbete med andra. Du gillar att lösa tekniska problem där du får utlopp för din kreativitet och samtidigt får använda din tekniska kompetens. Att du har en kostnadsmedvetenhet och långsiktighet i de arbete du utför ser vi som en självklarhet.

Kvalifikationer

  • Några års erfarenhet av tekniskt arbete med entreprenadmaskiner
  • Stor vana av svetsning
  • Du har goda kunskaper inom hydraulik 
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort 

Kontakt och ansökan 
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Sara Persson, 0720-712688 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Om NKR Demolition Group 
NKR Demolition Sweden AB specialiserar sig på arbetsuppdrag inom rivning, sprängning, krossning, asbestsanering, samt röjning av byggnader, fabriker och tomter. De har pågående stora projekt över hela landet. NKR Demolition Sweden AB’s huvudkontor finns utanför Helsingborg nere i Skåne. De är en del av moderbolaget NKR Demolition Group, som med sina 40 års erfarenhet i ryggsäcken är marknadsledande inom rivnings- och återvinningsbranschen.

Läs mer på https://www.nkr-rivning.se

NKR Demolition Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 augusti 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup