Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Träarbetare Byggservice

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Träarbetare

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag och vi har många spännande och lokala byggprojekt på gång. Peab är en platt och lärande organisation och hos oss finns det stora möjligheter till personlig och lång utveckling inom företaget. Har du yrkesbevis som träarbetare och skaffat dig en bred kompetens inom alla typer av byggnationer? Vi söker nya medarbetare till våra byggprojekt i nordöstra Skåne med utgång från Kristianstad. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.

Om tjänsten

I rollen som hantverkare hos oss på Peab Byggservice kommer du att arbeta med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar och försäkringsskador samt nyproduktion i mindre skala.

Du kommer vara den främsta kontakten gentemot kund och underentreprenörer och för att trivas med det tror vi att du gillar att planera och samordna dina projekt samt att ha mycket kundkontakt i ditt dagliga arbete.

Vi ser gärna att du arbetat som servicesnickare tidigare eftersom arbetet är varierat och ställer höga krav på självständighet och yrkeskunnande. Att du har en hög säkerhetsmedvetenhet i ditt arbete ser vi som en självklarhet eftersom vi prioriterar en säker arbetsmiljö.

Kravprofil

Det är ett krav för tjänsten att du

  • har yrkesbevis
  • minst 3 års erfarenhet i rollen som träarbetare
  • förstår och behärskar svenska språket i tal och skrift
  • har B-körkort

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta
Carina Ekstrand,
HR Generalist, carina.ekstrand@peab.se mobil 0733-37 30 67.

Vi tillämpar löpande urval vilket kan betyda att tjänsten tillsätts innan sista annonseringsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.