Hoppa till innehåll
IMD Sverige AB logotyp

Mätarmontör

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi växer med många nya uppdrag och behöver därför utöka med ytterligare en montör i Svedala!

DINA ARBETSUPPGIFTER

De huvudsakliga arbetsuppgifterna som mätarmontör består av att byta vattenmätare i villor, radhus, flerfamiljshus och företagsfastigheter. I arbetet ingår också installation av vattenmätarkonsoler. Uppdraget utför vi för Trelleborgs kommun och VA-Syd och omfattar Trelleborg, Malmö, Lund, Eslöv, Lomma och Burlövs kommuner.

Som montör ingår du i ett team om 5-8 personer som arbetar självständigt på fältet med support från koordinatorer/kundservice på kontoret. Vi tror att du som person är händig och praktiskt lagd, ansvarstagande och lösningsorienterad och att du förstår hur du representerar företaget på bästa sätt i din arbetsdag. Även då arbetet till stor del är självständigt är vi ett team och hjälps åt för att lösa dagarna tillsammans.

Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande VVS-arbeten eller av installation och underhåll av fastighetstekniska vatten-/värmesystem.

DIN BAKGRUND

Kvalifikationer:
  • Utbildad VVS-montör eller motsvarande dokumenterad erfarenhet
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift
Meriterande för tjänsten:
  • Tidigare erfarenhet av installationer och underhåll av fastighetstekniska vatten- och/eller värmesystem.
Om du blir aktuell för tjänsten kommer vi att be om ett utdrag från belastningsregistret samt kontakta referenser.

Tveka inte att söka om du tror att du är rätt person för arbetet! Vi värdesätter din inställning och dina personliga egenskaper lika högt som utbildning och tidigare erfarenhet. Välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev!
IMD Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I mer än 20 år har Techem IMD System tillhandahållit system och tjänster för Individuell Mätning och Debitering (IMD) av vatten, värme och el i flerbostadshus och radhusområden. Vi hjälper våra kunder med leverans, installation och driftsättning av vatten-, värme-, och elmätare samt levererar tjänster i ett stabilt avläsningssystem och säker driftplattform. Vi har vårt huvudkontor i Svedala, och är verksamma i stora delar av Sverige. I dagsläget är vi ca 30 anställda och växer organiskt. Gå gärna in på www.imd-system.se för att läsa mer om vår verksamhet.