Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Serviceinriktad Lokalvårdare/Fönsterputsare på heltid för start omgående!

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för service och letar efter ett aktivt jobb på heltid i sommar? Vi söker engagerade och pålitliga fönsterputsare/lokalvårdare för arbete i Härnösand.

Information om uppdraget:

Du kommer att arbeta dagtid på olika platser i och kring Härnösand centrum. Hos vår kund står service och värdskap i fokus. Som ansiktet utåt är du en ambassadör för deras varumärke, varför det är viktigt att du delar dessa värderingar och har förmågan att sätta dig in i kundernas behov.

Vi söker nu dig som vill arbeta heltid i sommar och kan starta omgående.

Detta söker vi:

* Du som söker har ett svenskt arbetstillstånd och behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift.
* Du har tidigare erfarenhet av kundbemötande samt att kunna hantera stressiga situationer.
* Har du tidigare erfarenhet av lokalvård är det meriterande.
Har du tidigare erfarenhet av fönsterputsning är det meriterande.
* Som person är det viktigt att du är noggrann, ansvarsfull och lösningsorienterad, då du kan komma att behöva lösa oförutsedda situationer i ditt dagliga arbete. Du har ett sinne för detaljer och finner en stolthet i ditt yrke.


Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting, och jobbar som uthyrd konsult hos vår kund. Då det kan förekomma bokningar med kort varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar är det viktigt att du är flexibel och tillgänglig så ofta du kan. Introduktion för tjänsten sker i december. Vi tillämpar löpande urval och tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com