Hoppa till innehåll
TF Service logotyp

Rekrytering av Ventilationsmontör till TF Service

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
TF Serivce växer och har nu möjlighet att utöka sin styrka av Ventilationsmontörer. Om du vill du bli en del av ett familjärt företag som vill att du som individ ska få möjlighet till utveckling på daglig basis så tycker jag att du ska skicka in din ansökan till tjänsten!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med TF Service en Ventilationsmontör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos TF Service.

TF Service i Övik består av en arbetsgrupp på cirka 40 personer och är ett tight gäng som värdesätter en bra arbetsmiljö och att ha kul på jobbet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Att bli en del av ett familjärt företag
  • Stora utvecklingsmöjligheter
  • Förmånligt friskvårdsbidrag
Arbetsuppgifter
I rollen som ventilationsmontör arbetar du med allt från installation av ventilationssystem till service och underhåll samt felsökning och reparation. Uppdragen som du utför är belagda i Öviksområdet och du arbetar mot industrier, fastighetsbolag och privatpersoner.

Vi söker dig som:
vill utvecklas i rollen som Ventilationsmontör. Antingen har du erfarenhet från liknande roll sedan tidigare, eller så har du kanske just tagit examen inom utbildning som ventilationsmontör och vill bygga på med erfarenhet - oavsett är du välkommen med din ansökan! För rollen krävs B-körkort och att du hanterar det svenska språket i tal och skrift då det krävs i dialog med kunder.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos TF Service. Du trivs att samarbeta med kollegor såväl som kunder. Du räds inte att ta egna initiativ och du gillar att arbeta med problemlösning på daglig basis.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering, Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
TF Service logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Oavsett bransch är en funktionell fastighet en av de viktigaste förutsättningarna för att verksamheten ska fungera fullt ut och vara lönsam. Vi är alltid tillgängliga och med rätt kompetens projekterar, installerar och anpassar vi system för ventilation, energi, värme och kyla för att nå önskade resultat.