Hoppa till innehåll
Crizam Plastprodukter Ab logotyp

Verkstadsarbetare

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Crizam behöver nu förstärkning i form av ytterligare verkstadsarbetare - är det dig vi söker? 

 

Sedan starten på 70-talet har vi utvecklats till en solid och pålitlig leverantör som erbjuder produktion och bearbetning av glasfiberarmerad polyester av stora och små enskilda delar, större serier eller specialprodukter enligt kundens önskemål. Allt med hög precision, kvalitet och korta leveranstider. Vi har gedigen teknisk expertis och ingenjörskapacitet.
 

Våra partners anser oss vara praktiska och effektiva problemlösare av krävande utmaningar. Många års regelbundna leveranser till seriösa kunder påvisar i klartext företagets kompetens, tillförlitlighet, kvalitet och leveransförmåga

 

Din roll

I produktionen på Crizam igår flera olika moment i skapandet och bearbetning av glasfiberprodukter. Produkterna består av prefabricerade reningsverk för både små och stora volymer, samt tryckfilter för vatten- och processindustrin. Crizam Plastprodukter AB är ett välmående företag med produkter som håller hög internationell standard.

Tjänsten är på heltid och placeringsort är Bjästa. 

 

Några av dina arbetsuppgifter: 
  • Tillverkning av glasfiberdelar 
  • Montage av vattenreningsfilter, reningsverk mm
  • Målning av produktionsdelar
  • Lossning och lasting av material

 

Din profil

För att vara lyckosam i denna roll förväntar vi oss att du har tidigare erfarenhet från tillverkande industri, har du jobbat med härdplaster eller liknande är det meriterande. Har du jobbat med målning av artiklar så är det ett plus. Du kommer att vara en del i en mindre produktion så dina personliga egenskaper kommer att väga tungt. Då det förekommer flera olika moment i produktionen bör du trivas med varierande arbetsuppgifter.

Har du truckkort B1, hjullastare C2 samt härdplastutbildning är det meriterande. 
 

Ett krav är att du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska. 

 

Din ansökan

Dina ansökningshandlingar bestående av CV och personligt brev skickar du in via OnePartnerGroup.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2024-06-14. I denna rekrytering kan personlighetstester och bakrundskontroll förekomma. 
 

Observera att vi inte behandlar ansökningar inkomna via mejl med anledning av GDPR. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Malin Vedman, VD OnePartnerGroup Örnsköldsvik, på 0660-689 602 eller malin.vedman@onepartnergroup.se

 

Om oss

 Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.  

Crizam Plastprodukter Ab logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.