Hoppa till innehåll
Jetstone AB logotyp

Montör/Installatör av bänkskivor

Sista ansökningsdag
26 oktober 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
28 augusti 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Brian Hunter
Email
Telefon
Vi fortsätter vår expansion och behöver nu stärka vårt team med ytterligare en montör/installatör i Stockholm med god känsla för kvalité, service samt kundtillfredsställelse.

Arbetsuppgifterna består främst av mätning, montering och leverans av stenskivor till kök och badrum. Vi arbetar både med privatkunder och större nyetableringar.

Vi söker dig som är hantverksmässig, kvalitetsmedveten och har förmågan att möta kunden på ett serviceinriktat och representativt sätt.
För att vara framgångsrik i tjänsten krävs det att du är noggrann och har grundläggande kunskaper i matematik då inmätningen är en avgörande del i att produkten tillverkas rätt men också för att slutligen kunna monteras med hög precision. Kommunikation med kunder är en viktig del i arbetet så förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav liksom ett giltigt svenskt körkort.

Meriterande för tjänsten är erfarenhet från sten-branschen, köksbranschen som tex snickare eller köksmontör eller även kakel/plattsättning.
Du kommer att utgå från vårt regionala lager i Jordbro och tillsammans med dina kollegor servar du våra kunder i stor Stockholms-området. Vi erbjuder både utmanande och ansvarsfulla arbetsuppgifter med marknadsmässiga villkor.
Tjänsten är tills vidare och inleds med en 6 mån provanställning.

Vill du vara med på en spännande och utvecklande resa – bli en av Jetstone´s stjärnmontörer - Välkommen med din ansökan!
Jetstone AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 oktober 2024 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jetstone är en marknadsledande tillverkare och leverantör av bänkskivor, av framför allt natursten, mineralkomposit och keramik, i norra
Europa. Vi har huvudkontor och tre fabriker i Holland och finns representerade i Sverige, Belgien, Holland och Tyskland. I Sverige är vi 35 entusiastiska och engagerade medarbetare fördelade på fyra orter. Det skandinaviska huvudkontoret finns i Malmö och regionalt utgår vi från Stockholm, Göteborg och Jönköping.