Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Underhållsmekaniker

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en självgående och ansvarsfull person som är nyfiken och har erfarenhet inom underhåll samt kan hitta lösningar för teknisk produktionsutrustning? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett stort, framgångsrikt och väletablerat företag!

Arbetsuppgifter

Vår kund behöver stärka upp med en underhålls tekniker till anläggningen i Halmstad. De erbjuder ett mycket omväxlande arbete med nära samarbete med produktionspersonalen och elektrikerna. I rollen som underhållstekniker ingår det underhåll av maskinerna/utrustningen, genomförande av förbättringsprojekt, planering och genomförande av förebyggande underhåll, att hålla teknisk dokumentation aktuell och uppdatera underhålls systemet.

Din bakgrund

Du som söker har utbildning inom mekanik på gymnasienivå eller liknande och har erfarenhet av industriell produktion. Det är meriterande om du har erfarenhet av förebyggande underhåll och tekniska utvecklingsprojekt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, goda datakunskaper och körkort och bil.

Personliga egenskaper

Som person är du framåt, serviceminded och har lätt för att anpassa dig till nya situationer.. Är noggrann, strukturerad och kan samarbeta med alla. Gillar att lösa problem som uppstår och har ett tekniskt intresse, en händig person. Du är mån om att hålla en hög kvalité på ditt arbete och trivs att arbeta självständigt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

En heltidstjänst i Halmstad.

Information

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.