Hoppa till innehåll
Smurfit Kappa Sverige AB logotyp

Lernia rekryterar Underhållsmekaniker till Smurfit Kappa Brännögård, Torup

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en erfaren underhållsmekaniker? Vill du vara en del av Skandinaviens största och mest avancerade anläggning inom pappersbaserade förpackningar? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserad förpackningar med ca 48 000 anställda på mer än 350 produktionsenheter i 36 länder och med en omsättning på ca 12,8 miljarder Euro 2022. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 800 anställda på 11 olika enheter med centrala funktioner och säte i Eslöv. Brännögårdsenheten ligger ca 4,5 mil norr om Halmstad och här arbetar ca 160 anställda.

Smurfit Kappa Brännögård är den största och modernaste anläggningen i Skandinavien och här utökar de sitt underhållsteam med ytterligare en underhållmekaniker.

Arbetsuppgifter

Har du en passion för att få maskiner att fungera perfekt? Då har vi en fantastisk möjlighet för dig som underhållsmekaniker! Här kommer du att vara hjältarna bakom kulisserna, arbeta med unika och spännande maskiner och utrustning.

Som en del av ett dynamiskt team kommer du att vara involverad i olika projekt, från investeringar i nya maskiner till att förbättra och bygga om dem. Du kommer att vara den som planerar, genomför och ansvarar för underhålls- och förbättringsarbeten, allt i enlighet med interna rutiner.

Vi söker dig som trivs i rollen som underhållsmekaniker och som brinner för att utveckla dina färdigheter tillsammans med ett tight team. Du kommer att ha nära samarbete med våra industrielektriker och ha kontinuerlig kontakt med produktionen.
Så om du är redo att ta din tekniska expertis till nästa nivå och vara en del av ett fantastiskt team, då är det här jobbet för dig!

Är det dig vi söker?

Vi söker en riktig stjärna som kan trolla med teknik! Vi vill ha dig som är en passionerad och dedikerad individ som älskar att dyka ner i detaljer och tar stort ansvar för ditt arbete. Du är den typen av person som alltid har ett säkerhetstänk och är metodisk i ditt arbetssätt, samtidigt som du är redo att agera snabbt när det behövs. Problemlösning är din grej och du brinner för att hitta innovativa lösningar. Om du känner igen dig i denna beskrivning, då kan du vara den person vi letar efter! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Formell Kompetens
 • Industritekniskt gymnasium eller motsvarande meriter
 • Erfarenhet av hög automatiserad tillverkningsindustrin
 • Erfarenhet av pneumatik och hydraulik och tillverkningsmaskiner
 • Du behärskar svenska i tal och skrift
 • God datorvana.
 • B-körkort
Meriterande
 • Tidigare erfarenhet inom svarvning eller fräsning
 • Tidigare erfarenhet av svetsning
 • Innehar truck- och traverskort
 • Du har god fysik och klarar av tempoväxlingar i ditt arbetet
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
 • Direktanställning hos kund - Tillsvidareanställning
 • Heltid 100% / Dagtidtjänst men skift kan bli aktuell på sikt
 • Tjänstgöringsort / Torup - Brännögård
Smurfit Kappa - Paper Packaging Solutions

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Anställningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Shkodran Zejneli: 0722541350, mail: Shkodran.zejneli@lernia.se

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 10 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Smurfit Kappa Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.